kolio_k Публикувано Март 5, 2010 Share Публикувано Март 5, 2010 Несъмнено, един от най добрите певци на планетата, с диапазон 5 октави на пиано. http://www.youtube.com/watch?v=HZsBL4d1Eus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 (Редактирано) Коле, този човек явно не е много full shilling , if you know what I mean... като му гледах една минимална част от 400-те клипа в тубата нещо в главата му не е както е било замислено по план... А иначе не съм съгласна с теб (освен ако не съм те разбрала правилно и си пуснал този линк за бъзик). Човек с голям диапазон=добър певец ? дай линк да го чуем как пее, не как се разпява аз съм ходила и на преподаватели с голям диапазон "по пианото", от които при работа като певци могат да ползват не повече от две октави. Освен това хората с пет октави диапазон не са никак рядко срещани пример: Софи Маринова, е тук вече говорим за добра певица Редактирано Март 5, 2010 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Човекът освен това свири: , а и владее много езици: , и е гей : . Май трябва да го привлечем да ни представя на следващата Евровизия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 ^ достоен е!хихих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 УжасТ!!!Направо настръхнах от гадост този човечец се мъчи като псе с премазан крак.Иначе за евровизията става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
W_A_R Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Ама не знам да се смея ли, да рева ли. Изглежда пича е всестранно развита личност, пее убииствено, композира своя музика и забележете свири на китара колкото бързо може. Отвя Малмстийн като бърз влак малка гара. :bravo: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FFFDF Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Няма нужда да търсите чак зад океана, за да намерите такива човеци... Давам линк към част от необятното творчество на българския Джим Морисън/Исус Христос: Изгубените Записи На Радостин Василев Ново поколение пан-интерактивна поетично-музикална прелюдия АХАХАХАХА!!! И най-доброто: Второто Идване :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dids Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Бе този пее като настъпана жаба бе ! Има една американска банда Steelheart чийто певец е сърбин . Не е много популярна в България . Имат издадени 4-5 албума . Мисля си че има доста октави глас . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Това стана тема с висока концентрация на психиатрични казуси. Сега вече разбирам, че Сашка Васева е най-умна и най-музикална. Ако тия са й първа и втора "подгласничка". Също смятам, че те са мечтаният контингент, който ще подчертае качествата на своя шеф, ако заема длъжности, пред които се пише "вице-", "заместник", "асистент", "помощник" и пр. А регистрира ли се един от тия във форума, непременно ще се намери човек, който да му каже, че трябва да се упражнява и "да работи над себе си", и... ще успее. И така, вместо такива люде да бъдат разумно научени и напътени да събират билки и охлюви и да ги предават - напълно безопасно и достойно занятие, на омекотен терен, сред природата, далече от автомобилен трафик, където не могат да се хвърлят от нищо и под нищо - те биват насърчавани да се омагьосват. (В последния абзац май формулирах принципите на политиката и на шоубизнеса... ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FFFDF Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Един вид предлагаш във форума (форумите) да има официална длъжност "Човек, който казва на идиотите, че са идиоти" Аз съм пръв кандидат за тази длъжност... На кой да си изпратя CV-то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
W_A_R Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Има една американска банда Steelheart чийто певец е сърбин. Мисля си че има доста октави глас . Милиенко Матиевич - хърватин. Има изродски висок глас, но на низините го няма никакъв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 7, 2010 Share Отговорено Март 7, 2010 (Редактирано) Ох, Кольо - ще ме умориш! Бе този пее като настъпана жаба, бе! По скоро, като току-що снесла кокошка (особено на последния тон) освен ако не съм те разбрала правилно и си пуснал този линк за бъзик Наистина ли се чудиш? Редактирано Март 7, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Март 7, 2010 Share Отговорено Март 7, 2010 Кольо, когато ти видя името под някоя тема, съм настроен за нещо сериозно. Този път ме изненада. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Март 7, 2010 Share Отговорено Март 7, 2010 Moгъщо изпълнение!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 14, 2010 Share Отговорено Март 14, 2010 Ето и един велик руски вокален...ремикс: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts