funshits Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 Ами, какво значи ше държат. Аз имам Пълдин и кремона на над 20 години, пък нищо им няма. Аз мога да ти препоръчам китара Slammer, Един приятел си взе такава, ако искаш мога да те свържа направо с търговеца на едро, а мога да ти уредя и да я пробваш преди това. Около 500 лева ще ти излезе. Много е гот китарката, единствения кусур и е , че флойда не е от особено твърда сплав, което не е проблем, ако не прекаляваш с него. А ако имаш кинти най - добре да си поръчай китара ръчна изработка като на Burton. Убийствена е. Питай го (Burton от форума) за координати на майстора.Такава китара не вярвам че ще си намериш и за 2000 лева в магазините. Разгледай темата за "кой на каква китара свири". Там има снимки на въпросната китара. 500 лв е доста прилична цена за ЕЛектрическа китара ще говоря с наще дали ще отпуснат а има ли възможност на изплащане ? и също така мога ли да ви питам какво оборудване трябва да имам за да си свиря на електричката в къщи ? имам една Техникс оредба която не знам дали ще ми свърши работа ако пъхна китарата в жака за микрофона дали ще възпройзведе звук мисля че трябва да стане ама знам ли ? а към металичките какви приспособления дават ? тоест някакви адаптери ? и имам и още един последен въпрос, различни ли са струните за Е китара и за А китара ? защото аз в къщи имам 2 китари едната кремона другата някаква Чайнииис която вади по-хубав звук от кремоната което е странно но скъсах 3-та струна и се наложи да си взема нови и наще онзи ден се връщат и ми казват купихме ти струни и аз ами супшер сега ще ги пробвам но струните вадят ужасен звук настройх си китарата както трябва и вадят отвратителен звук, междодругото свиря на китара от 2 месеца и вече знам доста песни да свиря Metalica - Nothing Else metter Metalica - The Unforgiven Metalica - One Limp Bizkit - take a look around Limp Bizkit - No Sex Limp Bizkit - Behind Blue Eyes Lyndrid - Sweet Home Alabama The Offspring - Dirty Magic това са песмите който свиря Цитирай
rummy2002 Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 предлагам ти моя Ibanez RG 770 DX LB само че за 1200лв,тва е китарата за тебе Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 предлагам ти моя Ibanez RG 770 DX LB само че за 1200лв,тва е китарата за тебе ми ако предложа Ibanez S470DX за 1000 лв много му искаш според мен.но ти си знаеш наи добре(не че продавам моя ) Цитирай
musicman Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Моля спрете с офтопика! Четете за какво е темата Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 абе ора --а тая марка-samick--ква е бе--яки ли са тия китарищото видех че върват и евтини китари от тая марка Наистина имам Samick и съм изключително доволен от нея, но трябва да се отбележи, че по нея доста неща са моднати. Иначе съм пипвал и други хубави инструменти от същата марка, но и няколко не толкова добри. Накратко - ако цената е ниска, внимавай повече Цитирай
TONY Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 да вмакна за Samick - за старите - не знам - има и добри има и лоши но отпреди известно време самик се обединиха с Velley ARTS - от щатите - а те са фирма с доказано качество - и това което чета е че новите самици са по добри имай впред вид че най голямата фабрика в света за китари е на самик - и на нейните машини се изработват една голяма част от китарите по света -Ибанез ,Джаксьн - и други наемат машините и вьртят сабствената си продукция в заводите на Самик така че самик с логото на велиартс - мисля че ще е гот - уви още не сьм пипал такава за уточнение американски вели - е няколко бона Цитирай
rummy2002 Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 предлагам ти моя Ibanez RG 770 DX LB само че за 1200лв,тва е китарата за тебе ми ако предложа Ibanez S470DX за 1000 лв много му искаш според мен.но ти си знаеш наи добре(не че продавам моя ) кой лилавия на марго ли?китарата ако е същата не е лоша,но ако си спомням правилно леко и беше спукан грифа,но ако го даваш заз под 1000 ще си помисля,как са му праговете?А тремолото? Цитирай
rummy2002 Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Моля спрете с офтопика! Четете за какво е темата ами темата е предложетете ми китара и аз си предлагам моята,кво ти имаш нещо против ли Цитирай
NooB Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Здравейте на всички решил съм да си взимам някаква електрическа китара на разумна цена примерно около 1000 лв толкова вървят май може и по-малко та коя е най-добрата електрическа китара между ценовия диапазон от 500 до 1000 ? благодаря на всички Спрял съм се на този модел CORT X - series X-6 Basswoodkorpus, матов лак. Шийка от явор - на винт. Гриф от палисандър. 24 позиции. MIGHTY MITE адаптор. 2 Super Distortion Humbucker, 1 Single-Coil, 5-канален прекъсвач, Master-Volume и Master-Ton. FLOYD ROSE 3 Vibrato. Маслено капсулирана механика, черен хардуер. Кат. номер: g 502 807 - черна - 652.00 лв g 502 808 - т. синя - 672.00 лв Китарата на външен вид изглежда жестока с тия цветове но важното е какъв звук вади a we pich ot de nabara BG sitove za Kitari we ? koko sam tarsil si nqqsh na ideq ... ae plz kaji mi nqkav e-shop ili nqkaf magazin s site da moga da razgledam artikulite Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Виж правилата за кирилицата Това е линк към магазина Цитирай
NooB Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 znaesh li nqkakaf drug magazin osven visiarts. mnou sa uvelicheni cenite we Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Не знам колко са високи цените тук - на мен ми се видяха съвсем нормални, но дизайна на сайта е много прецакан и като изключим пълния каталог почти нищо друго не му бачка... Цитирай
Kelly Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 NooB,спри се тая латиница......има вграден кирилизатор :read: та коя е най-добрата електрическа китара между ценовия диапазон от 500 до 1000 ? бях виждала Epiphone Les Paul за 800 лева и мисля ,че не е лоша оферта......все пак пробваш и решаваш Но за тия пари мисля,че по-добре да си вземеш нещо по-марково така да се каже(Фендер,Епифон,ала бала) ,защото тази на която си се спрял на мен поне нищо не ми говори тази марка :think: Цитирай
rummy2002 Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 NooB,спри се тая латиница......има вграден кирилизатор :read: та коя е най-добрата електрическа китара между ценовия диапазон от 500 до 1000 ? бях виждала Epiphone Les Paul за 800 лева и мисля ,че не е лоша оферта......все пак пробваш и решаваш Но за тия пари мисля,че по-добре да си вземеш нещо по-марково така да се каже(Фендер,Епифон,ала бала) ,защото тази на която си се спрял на мен поне нищо не ми говори тази марка :think: В Хасково в музикалния магазин има един Epiphone Les Paul за 500лв,страхотен .Познавах момчето което го донесе от Германия,Страхотна китара.А тук някой продаваше Ibanez RG 470 оригинален за около 600 лв,това също е добра оферта Цитирай
джани Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 NooB,спри се тая латиница......има вграден кирилизатор :read: та коя е най-добрата електрическа китара между ценовия диапазон от 500 до 1000 ? бях виждала Epiphone Les Paul за 800 лева и мисля ,че не е лоша оферта......все пак пробваш и решаваш Но за тия пари мисля,че по-добре да си вземеш нещо по-марково така да се каже(Фендер,Епифон,ала бала) ,защото тази на която си се спрял на мен поне нищо не ми говори тази марка :think: В Хасково в музикалния магазин има един Epiphone Les Paul за 500лв,страхотен .Познавах момчето което го донесе от Германия,Страхотна китара.А тук някой продаваше Ibanez RG 470 оригинален за около 600 лв,това също е добра оферта Понеже виждам, че наши е-китари показваш, а те не са сменяни в сайта от повече от година: - мога да ти покажа новите (разбира се и на останалите, които днес са влизали в сайта да разгледат) - мисля че са по-добри - Cort и Coxx. Само ако може да кажеш приблизителни цени - (от - до) и ще пусна само картинки и цени на новите неща. Цитирай
Recommended Posts