AFTER-THE-RAIN Публикувано Януари 19, 2006 Share Публикувано Януари 19, 2006 .......щото аз мисля че точно така се получава.От както съм почнал да се занимавам записи и подобни неща, се усещам че по малко свиря.Преди седях по цял ден и китарюжех а сега мисля повече за VST-ta или "а уе ко да слойа на саунда че да стане по ненам какъв си".Пък не мога без китарата си и без музиката ми :inlove: :inlove: :inlove: ПОМОООООЩ!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Не - компа не убива китариста..даже по скоро истината е че задължително трябва да минеш през един период който основната играчка е не свиренето а моделирането на саунда..после нещата се изчистват, почваш да придобиваш вкус...и една акустична китара може да ти създаде много повече удоволствие от цял ден лепене и рязане на семпли и ВСТ-та...но едното не пречи на другото - просто е процес в който трябва да станеш достатъчно голям като музикант за да можеш да управляваш и стремежа си към по съвършенни технологии и чистото музициране... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Убива го дотолкова, доколкото убива и счетоводителката, например . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 бе има го и този момент, но мисля че е повече в помощ, защото на компа можеш да се записваш и да си разработваш идеите с барабани клавири ала бала, пък можеш да си пускаш разни бекинг траци и да свириш върху тях, да гледаш видео уроци и прочие... в заключение ще кажа, че компа е много полезен за китаристите(както и за другите музиканти разбира се) стига човек да не се вманиачава в други не толкова значими неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 (Редактирано) твърдо ДА на въпроса бтв, компа убива всичко и накрая хич не ти пука, просто не са ти останали нерви за хабене Редактирано Януари 19, 2006 от peshoy2k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 .......щото аз мисля че точно така се получава.От както съм почнал да се занимавам записи и подобни неща, се усещам че по малко свиря.Преди седях по цял ден и китарюжех а сега мисля повече за VST-ta или "а уе ко да слойа на саунда че да стане по ненам какъв си".Пък не мога без китарата си и без музиката ми :inlove: :inlove: :inlove: ПОМОООООЩ!!!!! умен въпрос! по скоро - променя на някъде, за добро или лошо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 отделен е въпроса ако цялото си свободно време прекарваш пред компа.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 19, 2006 Автор Share Отговорено Януари 19, 2006 аз немога да разбера що така изведнъж спрях да свиря имам и други познати които по сащия начин спряха.По скоро темата трябваше да бъде "Убива ли дрънкането сам у дома".Но го има наистина и този момент с компа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 мисля че в наши дни компа е неизменна част от музиката,и една недистортната китара без delay,chorus и малко reverb ми звучи сухо.затова харесвам лимп бизкит азради многото ефекти върху clean китарите и понеже след 2 години музика изцяло с комп,ще минавам на китара и няма да спра да дрънкам,трябва да се запитам:китарата убива ли продукцията ми на електронна музика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 твърдо ДА на въпроса бтв, компа убива всичко и накрая хич не ти пука, просто не са ти останали нерви за хабене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 мисля че в наши дни компа е неизменна част от музиката,и една недистортната китара без delay,chorus и малко reverb ми звучи сухо.затова харесвам лимп бизкит азради многото ефекти върху clean китаритеи понеже след 2 години музика изцяло с комп,ще минавам на китара и няма да спра да дрънкам,трябва да се запитам:китарата убива ли продукцията ми на електронна музика? Сори обаче "правя музика с компютър " винаги ми звучи много смешно :D ..музиката първо се учи и измисля и свири , а компютърът е само средство ..и ако редите семпли и свирите на с три ноти на виртуални инструменти , това е игра а не музика.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 мисля че в наши дни компа е неизменна част от музиката,и една недистортната китара без delay,chorus и малко reverb ми звучи сухо.затова харесвам лимп бизкит азради многото ефекти върху clean китаритеи понеже след 2 години музика изцяло с комп,ще минавам на китара и няма да спра да дрънкам,трябва да се запитам:китарата убива ли продукцията ми на електронна музика? Сори обаче "правя музика с компютър " винаги ми звучи много смешно :D ..музиката първо се учи и измисля и свири , а компютърът е само средство ..и ако редите семпли и свирите на с три ноти на виртуални инструменти , това е игра а не музика.. Половината от песните в транс компилациите са направени изцяло на компютър,тук там с миди клавиатура.по богатите пичове като scooter си има тмножество синтезатори и ползьват компа за sequencer ако ти с еспори по тая тема-на лс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Gee Tee Age, не се отклонявайте от темата. Въпросът не е за транс-музиката, а дали използването на компютър влияе отрицателно на КИТАРИСТА. Ако повече започне да използва компютър, да замества китарата с него, това по-скоро не е добре, защото му вреди като инструменталист. Както обаче бе казано, това е просто средство, а каквото и да е то, безполезно е, ако човекът не знае музика, няма музика в себе си и не умее да го използва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 А какво да кажем ние, които сме и програмисти? Всъщност, опитвам се да не смесвам по никакъв начин правенето на музика с компютъра, не само защото съм привърженик на 'истинското' свирене, а и защото музицирането с помощта на компютър ми е леко безинтересно и смешно. Двете неща не трябва да се смесват, защото музиката става синтетична, всеки, който работи с някакъв музикален софтуер започва да се пише за музикант, а така постепенно пада качеството на самата музика. Разбира се, има и страхотни изключения, за които всички знаем, но не всеки е Вангелис, или Яни, нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 твърдо ДА на въпроса бтв, компа убива всичко и накрая хич не ти пука, просто не са ти останали нерви за хабене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts