Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
Това вече е офтопик но може да се патентова всичко. Те патентите за това съществуват.

не можеш да патентоваш общ колектор примерно, или катод биас. рандъл смит може да се пробва, но това е друг въпрос. е сега вече го избихме на ОФФ

Редактирано от wolfgang
Отговорено

бе обясняват ти хората че не ти е нужен двоен адаптер за резачки

вземи един Диджитек Дет Метъл дисторшън и свири на позиция между 2 единични адаптера :)

бахти повечето хора се дразнят че им се бъгва кирилицата на мен латиницата ми изчезна :greenball:

Отговорено
ако искате и за екскурзий си обсъждайте,но кажете някой двоен адаптер за резачки,че не разбирам хич.ако може да не е най-скъпия :)

бе малък, една камара народ ти казаха че GHS са подходящи за такива хави, пък "резачка" ако искаш ще ти трябва и някакво прилично ефектче

двоиния адаптер се слага най-често за да се премахнат гадните шумове които единичните вкарват при ефектите за "резачка"

ще си позволя да не се съглася с предложения вариант от колегата @прасе

звука ще ти е абсолютна мазаница, казвам го защото и аз съм имал скуаер като теб и след много главоблъсканици достигнах до извода, че най-доброто решение е двоиния адаптер при бридж-а

а кой ще ти го постави - ами не е нужно да е лютиер, може и бащати да е стига да го бива в тези неща, трябва внимателно да изрезеш пластмасата по размерите на адаптера и готово.

айде успех :greenball:

Отговорено (Редактирано)
ако искате и за екскурзий си обсъждайте,но кажете някой двоен адаптер за резачки,че не разбирам хич.ако може да не е най-скъпия :)

Щом си решил да е адаптор, казах ти - JHS, 40лв, Raising Force или Малък цум.

P.S.: леле кво едновременно единомислие с колегите :P:greenball:

Редактирано от Burton
Отговорено

аз също се подписвам с 2те си ръце за JHS -xxxx

за тая цена са трепач

аз лично имам -2 бр - нек и бридж - адаптерите си имат собствен звук който кефи

сега - да не вземете да вдигнете цената - като толкова ги хвалим :greenball:

Отговорено

ок мерси почвам да събирам :P аз точно шум не искам да има :greenball: доста групи съм подминавал точно заради шума....примерно пуснах си 1349 но не помня коя песен-ми то не е дисторжън тва техното.то е пращене :)

Отговорено
ок мерси почвам да събирам :D аз точно шум не искам да има :curse: доста групи съм подминавал точно заради шума....примерно пуснах си 1349 но не помня коя песен-ми то не е дисторжън тва техното.то е пращене :curse:

олеле пич ти съвсем си се омазал с *айна :blink:

искаш да кажеш че си пускаш студиен запис на група и има шум? неееее......

просто е някакъв дист който явно не ти се нрави

шума се изразява в това, че когато спреш да свириш се чува брум. или така нареченото на прост език бръмчене. все едно мухи летят из говорителите.

B)B)

Отговорено

еми виж.....има купища информация за този въпрос. на твое място бих прочел малко материали, бих разгледал статии.....има много из нета. има и на български. просто трябва да потърсиш. едно време така правех. когато нещо не ми беше ясно първо гледах да знам поне за какво става дума а не да се излагам като кифладжия B)

Отговорено
бахти повечето хора се дразнят че им се бъгва кирилицата на мен латиницата ми изчезна B)

Off/ И на мен така, ама проблема е от Файърфокса (ето пак :wall: ) - като почнеш да пишеш на латиница и след това смениш на кирилица, после не можеш да обърнеш обратно на латиница.

Отговорено
бахти повечето хора се дразнят че им се бъгва кирилицата на мен латиницата ми изчезна :pray:

Off/ И на мен така, ама проблема е от Файърфокса (ето пак :wall: ) - като почнеш да пишеш на латиница и след това смениш на кирилица, после не можеш да обърнеш обратно на латиница.

Да, голяма селяния. Писах на АХЕ, ама каза, че не разбира толкоз, а и с ИЕ няма пробс... :godbless:

Burton, TONY - Благодаря, ще ги имам предвид... ;)

Отговорено
аз също се подписвам с 2те си ръце за JHS -xxxx

за тая цена са трепач

аз лично имам -2 бр - нек и бридж - адаптерите си имат собствен звук който кефи

сега - да не вземете да вдигнете цената - като толкова ги хвалим :dance:

Тони то кво нямаш??? :D:D