Mephistopheles Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Лично мнение: вземи корта. На първо време хвани някой познат да ти застопори флойда, а след някой друг месец като се почувстваш по-смел можеш да пробваш да си поиграеш с него и лека полека да му хващаш цаката. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Ха-ха-ха, ма вие спорите с 13 годишен, а той както се вижда ще си променя мнението с всяка година по няколко пъти. По темата: Някой беше дал съвет за китара без тремоло - послушай го! Търси китара с фиксиран бридж за да ти е мирна главата, а след някое друго време инвестирай повечко пари за инструмент с тремоло или флойд ако те кефи. До тогава ще си наясно с много от нещата, а и най-вече със себе си. ...иначе рискуваш да ревеш като магаре. Един добър вариант е също, да намериш китарата на старо, тук във форума. Колкото по-малко пружинки и винтчета има - толкова по-добре за теб, а свиренето с вибрато си е голям кеф. От друга страна, ще ни лишиш от въпроси, от сорта: Защо китарата ми се разстройва, как да си настроя тремолото, защо след смяна на струни ми щръкна ръчката, скъсах винтче на нъта и все в тоя стил... ...или послушай съветите на 13 годишен малчуган с две седмици опит. Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Имаше един приятен Корт в Динакорд - махагонов,без ръчка малко копие на ПРС идва, за около 400 лв Цитирай
Radoslav40 Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Ако искаш директен отговор - Взимай Cort-a Цитирай
Dball Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Мое мнение-взимай Корта.Аз даже съм анти фен на Корт но тук е по-добрия избор.(мое мнение) А за ЕМГ-колкото и лошо да звучат,поне малко по добре ще звучат от Джаксънските и Хамърските. пп:Почвай да сканираш борсата.Може да излезе нещо по-добро. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 А за ЕМГ-колкото и лошо да звучат,поне малко по добре ще звучат от Джаксънските и Хамърските. А откъде дойде това твое поредно странно заключение? Цитирай
nrabbit Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 +1 за Hammer-a. Ако ли не, Cort. Jackson-a бих го забравил. Цитирай
Recommended Posts