Old_Shetarhand Отговорено Март 12, 2006 Share Отговорено Март 12, 2006 На мен ми е интересно дали тази песен трябва да е писана за бенда NIGHTLIFE?? В смисъл ,че в бенда ви няма клавирист примерно и ако в песента има клавири дали ще бъде отхвърлена?!?! Или пък ако в песента има 2 китари а вие имате 1.......... надявам се схващате на къде бия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nightlife Отговорено Март 13, 2006 Автор Share Отговорено Март 13, 2006 На мен ми е интересно дали тази песен трябва да е писана за бенда NIGHTLIFE?? В смисъл ,че в бенда ви няма клавирист примерно и ако в песента има клавири дали ще бъде отхвърлена?!?! Или пък ако в песента има 2 китари а вие имате 1.......... надявам се схващате на къде бия Здравей, Парчето не е конкретно за Night Life Band. То трябва да представя фирмата и идеята Night Life. Ето защо имате свобода за оркестрацията. Важно е да се знае, че ако композицията е избрана за финала, ще трябва да се представи на живо с група, така че си правете сметка Остават още 4 дни до крайния срок. Поздрави, Night Life Ltd Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rooster Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 няма ли да пуснете списък с одобрените кандидати и да чуем парчетата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Тоя конкурс о6те ли върви ?!?! Спомням си го о6те от миналата година, а досега не съм виждал конкурс да се простира в 2 поредни години Работата намирисва тука на безплатно събиране на идеи ... Да ме извиняват Найт-Лайфаджиите ама ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Абе интересно ми е ако на човек му се ходи да види Финала на Конкурса, ще може ли да влезне и да гледа?!?! Или не?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Абе интересно ми е ако на човек му се ходи да види Финала на Конкурса, ще може ли да влезне и да гледа?!?!Или не?! Там е работата я Тарикат си ти Олд-и Това е все едно аз да обявя конкурс за песен/мелодия с награда от 5000 лв, ама да го вла4а 5 години. Междувременно да окрада идеите на хората, а после някой от моето обкръжение да "спе4ели" конкурса на финалите Така и така парите 6те останат в мен Идеите съ6то ... Съжалявам, но наистина много ми намирисва този "конкурс"... Освен това скоро найт-лайфаджиите бяха предложили някъде из форума ДОГОВОР за музикантите, които изберат. Попитах ги с РМ какви са клаузите на този договор, а те вместо да ми отговорят ме до-попитаха "Какъв договор" ... Сами си правете изводите ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 Абе като нямаш нищо хубаво да кажеш, по-добре си замълчи да не се излагаш и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bigor Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 Конкурсът е приключил, т.е. няма да се състои поради това, че нито едно от изпратените парчета не е покрило изискванията (това дето го пише в обявата). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 (Редактирано) Конкурсът е приключил, т.е. няма да се състои поради това, че нито едно от изпратените парчета не е покрило изискванията (това дето го пише в обявата). Отново смях в залата аз друго не съм и о4аквал, ама кажи й на qbodp По на4ина по който конкурса е "привър6ил", без май да е запо4вал, се вижда най-добре кой се е изложил, жалко за вси4ки хора, които повярваха в тая идея, и подариха своята ... Аман от тарикати ... Редактирано Март 20, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 Н е ми се иска да повярвам в това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 И за да сме конструктивни в разговора, и той да не върви като дразга, нека найт-лайфаджиите да обяснят за какво то4но става дума, и за6то та се оплескаха не6тата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 Добре де, visiondann - ебаси кви сме будали :think: :wall: Нашият пианист реагира така: "Едни добри хора на тяхно място щяха да кажат "Е, няма да стане това, което имахме предвид, но от уважение към тези, които толкова се постараха, и сред които има наистина талант и въображение, ще направим купон и ще поканим част от тях да свирят" ...или нещо такова." Кво пък, и за идеалистите има място под слънцето. Само да не се злоупотребява много с тях, че правят революции Така по-добре ли ти става? Не вярвам Ама си е за смях де :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 И ние с Роската се бяхме навили да участваме по едно време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 (Редактирано) ... да не се злоупотребява много с тях, че правят революции ... Ми той българина си е идеалист, 6тото само му обе6тават и накрая - само купони. Пък нито заплатите му заплати, нито наградите му награди. За мен това си е 4иста злоупотреба - 6 месеца безнаказано да събира6 идеи, на хора КОИТО СЕ НАДЯВАТ ДА СПЕ4ЕЛЯТ обявената награда, А НЕ НА ХОРА ИДЕАЛИСТИ, КОИТО ПОНЕЖЕ НЯМА КЪДЕ ДА СИ ПРА6ТАТ ИДЕИТЕ - И ГИ ПРА6ТАТ НА Найт-ЛАФ. Нека съфорумците да вземат отно6ение съ6то и да кажат какво мислят! Ре6ението на клавириста ви, @qbodp, си е ли4но негово. Аз не съм идеалист, а реалист. Сори ... "СПЕЧЕЛИ 2 000 лева!!!" е поста с който запо4ва тази тема, и при4ината 100% от пратените идеи да стигнат до Найт-ЛАФ, а не някакви идеалисти4ни пориви... Редактирано Март 20, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Март 20, 2006 Share Отговорено Март 20, 2006 (Редактирано) visiondann, аз съм засегната страна и затова по-добре другите да коментират. Ако намират смисъл тоест... Само да ти кажа - естествено че и ние сме се надявали да спечелим, пич! Знайш ли колко чинели и крешове е сънувал барабанистът през това време? Абе мани... :stop: И все пак, за ваша информация - хората дадоха обяснение на участниците. Редактирано Март 20, 2006 от qbodp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts