nightlife Публикувано Януари 18, 2006 Публикувано Януари 18, 2006 КОНКУРС за МЕЛОДИЯ НА Nightlife СПЕЧЕЛИ 2 000 лева!!! КОНКУРСЪТ: Ние се нуждаем от нашия Звук! Ние се нуждаем от нашата Мелодия и Текст! Ние очакваме вашите предложения за наша Мелодия и Текст! Каква според вас е Мелодията на Найтлайфа? Ние ще изберем пет финалисти за нашето ВИП Парти, което ще се проведе на 30.03.2006 в клуб Swinging Hall. Победителят ще получи награда от 2 000 лева, договор за запазените права на Мелодията-Текста и дългосрочен договор с Музикална Агенция Nightlife! Изисквания Времетраене: между 3 и 4 минути Стил: Няма ограничения в стила. Композицията може да бъде комбинация от няколко стила. Задачата на композитора е да намери изразните средства, които най-точно пресъздават характера на нощния живот. Мелодията трябва да бъде енергична, жизнерадостна и носеща специфичен вид настроение. Текст: Текстът трябва да съответства на мелодията и да бъде емблема на нощния живот и респективно на нашата фирма “Night Life”. Дължината може да варира от стандартните форми куплет-припев до няколко изречения. Краен срок на получаване на предложенията: 15.03.2006 http://www.nightlife.bg/disco_new.php?show...ent&disco_id=80 Ако се интересувате, моля изпратете ни вашето предложение и кратка биография на адрес: Nightlife.Ltd Бул.”Христо Ботев” 86, етаж 1 1303 София, или на e-mail адрес: mi@nightlife.bg Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Текстът трябва да съответства на мелодията и да бъде емблема на нощния живот и респективно на нашата фирма “Night Life” Има ли вероятност текст на английски да бъде в по-неблагоприятна позиция от българския? Цитирай
nightlife Отговорено Януари 18, 2006 Автор Отговорено Януари 18, 2006 Текстът трябва да съответства на мелодията и да бъде емблема на нощния живот и респективно на нашата фирма “Night Life” Има ли вероятност текст на английски да бъде в по-неблагоприятна позиция от българския? Не Night Life Цитирай
fragile Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Парчето което трябва да пратим демо ли трябва да бъде или трябва да е професионален запис ? Цитирай
nightlife Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 Парчето което трябва да пратим демо ли трябва да бъде или трябва да е професионален запис ? Може и демо но да бъде с приемливо качество Night Life Ltd. Цитирай
Dyro Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Здравейте, Искам да попитам дали може да се изпращат предложенията на е-майла който сте задали, и ако е така, ще получим ли обратно потвърждение че песена е получена Цитирай
nightlife Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Разбира се Пращайте,че до крайния срок не остана много време Успех!!! Night Life Цитирай
Bigor Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Здравейте, Интересува ме има ли изисквания или предпочитания за аудио формата на парчето? Цитирай
nightlife Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Здравейте,Интересува ме има ли изисквания или предпочитания за аудио формата на парчето? Здравей, Формата може да бъде МР3 или wave. Поздрави, Night Life Цитирай
nightlife Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 Здравейте, Бихме искали да уточним едно недоразумение. Има неточност в обявата ни за крайния срок за получаване на Night Life мелодия&текст. За всички тези,които се колебаят, крайния срок е 15 Март. Поздрави, Night Life Цитирай
KingdomX Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 аз сега прочетох убявата...ам за 6 дена парче не се мисли(още повече че не обичам да губя ) Цитирай
nightlife Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 аз сега прочетох убявата...ам за 6 дена парче не се мисли(още повече че не обичам да губя ) Конкурсът е обявен преди 2 месеца Цитирай
ronia Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Ние ще изберем пет финалисти за нашето ВИП Парти, което ще се проведе на 30.03.2006 в клуб Swinging Hall. Може ли да кажеш как ще се представят песните? Щото явно случайни хора няма да се допускат Цитирай
KingdomX Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 аз сега прочетох убявата...ам за 6 дена парче не се мисли(още повече че не обичам да губя ) Конкурсът е обявен преди 2 месеца както и да е сигурно съм прочел а не съм го зел на сериозно....и маи ще трябва да си купя още един чифт очила :wow: :wow: Цитирай
Recommended Posts