kolio_k Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 По специално желание на съфорумник записах демо от съответния амп. Системата е както винаги, а именно, китара , кабел, амп, микрофон, саунд карта. Няма пост обработки от никакъв вид, саунда е напълно суров и възможно най-близък до реалния. Надявам се да е полезен на някой П.С. Не го слушайте на слушалки, като е моно е неприятно , но пък е много по реалистично 2 Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Истински амп ...... няма пудра , нама напомпване ...... много истинско. Аз имам такъв амп и винаги звучи убийствено независимо къде го пускам ... в клуб , заведение и т.н. и много важно ..... той е супер безшумен /свиря със страт ...../. Това е много добро бюджетно решение ..... не знам дали може да се намери такова качество за чисто нов изцяло лампов /само лампи по веригата на сигнала/ за 1500 лева нов. Страхотно демо !!!!! :punk_guitar: Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 20, 2010 Автор Отговорено Февруари 20, 2010 (Редактирано) Мерси, много се радвам, че точно на теб ти харесва Аз, в интерес на истината имах Screamer, но поради известни несъгласия с чистия му канала, го продадох, сега имам 2 Тъндъра и съм супер честит Редактирано Февруари 20, 2010 от kolio_k Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Мерси, много се радвам, че точно на теб ти харесва ) Благодаря ти за думите, Кольо , макар че отдавна спрях да зписвам каквото и да е , си позволявам да добавя линк към едно ново авторко парче на групата с която свиря, където китарите са записвани с този амп , но главата и кабинет с говорител V30. Записа не е финализиран , но ще добиете представа ..... ето Тук. Цитирай
Yves Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 (Редактирано) Големи благодарности, Коко! Жив и здрав Много правилно си "поместил" Balls to the wall в демото - ампчето е жестоко Може ли да споделиш каква е китарата и съответно адаптерите? Редактирано Февруари 21, 2010 от Yves Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 21, 2010 Автор Отговорено Февруари 21, 2010 Радвам се, ако съм полезен Китарата е Гибсън ЛП Стандарт с два Бърстбъкъра. Цитирай
vladokitaro Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Демото е много добро. Поздравления за техниката и звученето. Имам въпрос ...това ли е максималният драйв , който може да се получи с този усилвател? Благодаря Цитирай
kolio_k Отговорено Април 7, 2010 Автор Отговорено Април 7, 2010 Благодаря много, радвам се че ти харесва. Да това е максималния гейн, но е хубаво да се има предвид, че той зависи много от аутпута на китарата, а за нямам китара със силни адаптери, всичките ми са с винтидж аутпут (Alnico - PAF) Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Браво Kolio_K, звучи прекрасно и доколто видях е усилено на 1 като забогатея малко ,продавам стария Marshall Valvestate и купувам такова. @DeathZone В София може ли да се купи някъде ? Цитирай
рахата Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Този магазин шипва фрий до бг и нещата са на добри цени: http://cgi.ebay.com/ENGL-THUNDER-E322-DRIV...=item1c10cfbd3c Цитирай
DeathZone Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 ^^ Моя съм го купувал от колега от форума , но Визиартс мисля че го предлагат , пък и линка даден от рахата ще свърши идеална работа. Цитирай
vladokitaro Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Благодаря много, радвам се че ти харесва. Да това е максималния гейн, но е хубаво да се има предвид, че той зависи много от аутпута на китарата, а за нямам китара със силни адаптери, всичките ми са с винтидж аутпут (Alnico - PAF) Благодаря .... има надежда за мен аз съм с керамични магнити Димарзио Супер Дисторшън а и мога да ползвам Гибсън с активни И Ем Джи, за съжаление досега не съм свирил на хай гейн усилватели.Този Енгл не май от най тежките, а от Меси Ректифайъри и Енгли и нямам никакво пряко впечатление. Планирам да вържа Енгъла към кабинет 4х12 Маршал пък да видим Благодаря за инфото Цитирай
Ex74 Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 Яко демо. Всичко ползвано видях в темата, само не и с какъв интерфейс е записвано? Цитирай
kolio_k Отговорено Април 11, 2010 Автор Отговорено Април 11, 2010 Ами, не съм мислил, че някой ще се заинтересува . Саунд картата ми е Presonus Firebox, доста старичка и нищо особено Цитирай
Slav Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Страшно звучи ... Представям си на живо как е. Цитирай
Recommended Posts