Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Предлагам всеки да изрази любимите си перца (дебелина, марка и т.н.).Аз лично почнах с Tortex 0.73 и 0.85, след това минах на Dunlop 2.00, а накрая открих истината B) - Dunlop 3.00.

P.S.:Защо много ми се смеят, като кажа колко ми е дебело перото :think:

Аз стрържа с Фендер Medium не знам колко е дебело но е по малко от 1,14 :)

Преди само с перца от фонокарти B):headbang:... сега на последък не мога със дебели пера, нещо не ми се получава.Може би зашото не са изтрязани с остри върхове ;

• Отговори 69
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
сега  на последък не мога със дебели пера, нещо не ми се получава.Може би зашото не са изтрязани с остри върхове ;

ами аз да ти кажа сигурно не съм си купувал перца сигурно 2 години.

Тъй като изтъпените пера не са ми удобни просто си ги точа :) на пила, на шкурка, на квот падне :headbang: ... без майтап - стават чисто нови

Отговорено

Обаче има и още нещо - дебелината на перото определя живота на струните.Аз със моето 3-милиметрово не съм сменял струни от 5 месеца.И не са мръднали!

Отговорено

Аз с перца не работя, оперирам с "плектруми" (хехехехе) от всекакъв ви'т' и народнос' но най-вече с дЖа'с' III и други разни дънлопи, фендъри, стагове и т.н. :green:

:P

Отговорено

Ем...Пера...

Преди Свирех С Yamaha И Earnie Ball Все Medium Ма Не Пишеше Колко Са...

След Тва Открих Истината В Fender Medium 0.73мм

Универсалното Перо Е Тва....Плюс Това Че Въобще Не Се Хлъзга Между Пръстите За Разлика От Предишните С Които Съм Свирил

П.С.:И Понеже Ме Набедиха За Рекламно Лице На M&D Са Ше Разберат Че Освен За M&D Работя И За xxxx...Аз Другаде Не Съм Виждал Да Се Продават Тия Пера,А Са Мноо Яки...