Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Ноти по грифа няма. Ноти има на петолинието. Тоновете по грифа са толкова, колкото прагчета имаш, имножено по броя на струните, като след 12-то прагче се повтарят с октава по-високо. Иначе, диапазона на нормално настроена в стандартен строй електрическа китара с 22 прагчета, има диапазон от ми на голяма октава, до ре на 3-та октава. Много тонове се повтарят па грифа, освен това. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2010 Това + диаграмата по-горе която съфорумник ми даде бяха нещото което исках да разбера ! Благодаря МНОГО ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Това + диаграмата по-горе която съфорумник ми даде бяха нещото което исках да разбера ! Благодаря МНОГО ! Аз обикновено препоръчвам на учениците си използването на една програма, много полезна и направена специално за целта. Но тя е платена, макар и евтина. Намерих обаче една много подобна и безплатна ( освен ако някой не иска да даде нещо доброволно, такова е условието). Този тип програми са по забавни от зубренето на позициите, поне според мен http://www.4shared.com/file/216956935/cb7b...tpro-setup.html На който му е интересно може да си дръпне EXEто и да я пробва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2010 Програмата е МНОГО ЯКА Би ли казал поне името на платената програма Мерси много за помоща . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Не го помня, но май беше нещо от типа на Frettboard trainer. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IsoMorPhiC Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Здравейте, искам да предложа и аз един много як трейнър - цък . Успех с разучаването на фретборда ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 8, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Според мен няма смисъл да ги зубриш ако не мислиш да свириш на прима виста. Като знаеш свободните струни винаги можеш да си ги преброиш и със времето ще ги научиш. Преди години като ходих на класическа китара ги бях научил, но като не бях свирил 10-тина години сега пак ги търся като улав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts