Jump to content
Българският форум за музиканти

Стикери за китара


Чукопад

Recommended Posts

Чудех се дали има нещо подобно на стикери за китара, които да я разнообразяват малко.Не говоря за малки стикерчета, ами стикери за цялото тяло като например разни пламъчета или нещо от сорта.

 

aad132.gif

 

Това е само една рисунка, но мисля че показва каква ми е идеята.Дали има такова чудо, продава ли се в България и ако да - къде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото не знам къде в моя град има лютиери, не знам колко ще струва и няма да мога да си върна предишния вид на китарата.

А това е леп-разлеп и готово! :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм интересно много ще е яко но мисля че ако отидеш в някое фото по голямо и дадеш поръчка ще ти направят стикер само трябва да даедеш диск с снимка на самият стикер и да кажеиш размерите така си правих стикери едно време за скеита "Д УСПЕХ ЗА 1 ЛИСТ А4 помня че ми искаха 2.40 лева ... :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това със стикерите не е хубаво, налепих си Ibaneza с всвякакви стикерчета и акто махнах един отдоло по боята остава там от лепилото ,е със спирт се чисти но по дборе недей , тоест както решиш де то яко изглежда , но да като решиш да махаш ... :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен е ненужно, но ако намеря ще пробвам. Аз само с един бял маркер отзад на капака на електрониката съм надраскал YTR'' да се знае, че е мое. Някой ден такова нещо на капака ще стурва десетки стотинки. :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаше и нещо такова обаче с перца щеше да е много готино ... примерно от БГ да си проъаш перца направено по твои модел ( да си слагаш картинки надписи и тн тн :cheers2: нещо подобно на онлине търговията с тениски ако сте си поръчвали онлине) :) :) :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам понякога се налага. Примерно ако е гадно чукната и да се скрие мизерията (както при мен) . Аз обаче си взех черно PVC фолио и си изрязах едно извръщение :cheers2: за да лепна отпред на моята китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам и отпада проблема при премахване да останат следи от лепила... Аз лично не съм фен, но ако наистина се продават и след като се сложи, може толкова лесно да се махне, защо да не пробвам :topicsux:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.