Чукопад Публикувано Януари 31, 2010 Публикувано Януари 31, 2010 Чудех се дали има нещо подобно на стикери за китара, които да я разнообразяват малко.Не говоря за малки стикерчета, ами стикери за цялото тяло като например разни пламъчета или нещо от сорта. Това е само една рисунка, но мисля че показва каква ми е идеята.Дали има такова чудо, продава ли се в България и ако да - къде? Цитирай
Slav Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Защо просто не я дадеш на някой лютиер да ти я пребоядиса ? Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 31, 2010 Автор Отговорено Януари 31, 2010 Защото не знам къде в моя град има лютиери, не знам колко ще струва и няма да мога да си върна предишния вид на китарата. А това е леп-разлеп и готово! Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Хмм интересно много ще е яко но мисля че ако отидеш в някое фото по голямо и дадеш поръчка ще ти направят стикер само трябва да даедеш диск с снимка на самият стикер и да кажеиш размерите така си правих стикери едно време за скеита "Д УСПЕХ ЗА 1 ЛИСТ А4 помня че ми искаха 2.40 лева ... Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 това със стикерите не е хубаво, налепих си Ibaneza с всвякакви стикерчета и акто махнах един отдоло по боята остава там от лепилото ,е със спирт се чисти но по дборе недей , тоест както решиш де то яко изглежда , но да като решиш да махаш ... Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 За мен е ненужно, но ако намеря ще пробвам. Аз само с един бял маркер отзад на капака на електрониката съм надраскал YTR'' да се знае, че е мое. Някой ден такова нещо на капака ще стурва десетки стотинки. Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Ако имаше и нещо такова обаче с перца щеше да е много готино ... примерно от БГ да си проъаш перца направено по твои модел ( да си слагаш картинки надписи и тн тн нещо подобно на онлине търговията с тениски ако сте си поръчвали онлине) :) Цитирай
dean_dime Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Ам понякога се налага. Примерно ако е гадно чукната и да се скрие мизерията (както при мен) . Аз обаче си взех черно PVC фолио и си изрязах едно извръщение за да лепна отпред на моята китара. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) Gutar facelift Видео Редактирано Януари 31, 2010 от ciriljhonson Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 31, 2010 Автор Отговорено Януари 31, 2010 Gutar faceliftВидео Точно за това говорех! Продават ли се такива неща в България? Цитирай
rinti Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Gutar faceliftВидео Дам и отпада проблема при премахване да останат следи от лепила... Аз лично не съм фен, но ако наистина се продават и след като се сложи, може толкова лесно да се махне, защо да не пробвам Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) ebay.co.uk Редактирано Февруари 1, 2010 от ciriljhonson Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 И аз бих пробвал ако ми се налага .... И СЪМ 1000% сигурен че няма да има щети върху боята Цитирай
джани Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Искаш ли ? - http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....geEGfxJwp2XdOc= Цитирай
Recommended Posts