Fashion Публикувано Януари 30, 2010 Share Публикувано Януари 30, 2010 (Редактирано) Ето и новото попълнение в ламповите глави на Меса ,липсата на малка лампова глава вече е попълнена. Ето и ,приятно гледане.И . Редактирано Януари 30, 2010 от Fashion Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 Готина е, като дизайн и като саунд и опции. Явно малките лампови глави все повече излизат на мода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 Много ми харесва звука! Но и цената си е добра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 (Редактирано) Но и цената си е добра Колко, че не успях да видя? Колкото до ампчето - много добре изглежда и определено има повече функции и от Ориндж ТТ и от Vox Nightrain. Ако има и лууп ще е хептен добре Само че ми е странно как представят Меса с такава китара и такива мелодийки, все едно представят Фендер. Все пак е ясно коя ще му е аудиторията. Опа, сега видях ценичката...."оnly Ј999" Ехаа, че те големите са по толкова... Редактирано Януари 30, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shadowfreak_ Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 Биа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 ^^На единият клип казва , а като го търсех в онлайн магазините на "очаквани продукти", цената се въртеше пак около 1000. А големите са по 2500. В Европа това е евро де... Няма лууп, поне никъде не пише, а щяха да напишат ако имаше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 Харесва ми,но може и Меса да ги е ударила кризата,затова да пускат нещо по-достъпно като цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) Тази е добра.Харесва ми, но цената си е ебати стъргалката.... Затова смятам, че новата мини лампова глава на IBANEZ TSA-15 ще има много по-голям успех.Особено пък на тази цена (около 300$). Идеята е, че има вграден Tubescreamer 808 в нея и освен това има вграден 6db бууст доколкото помня. Разгледайте я и ще разберете какво имам предвид: Редактирано Януари 31, 2010 от synyster_vengeance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Януари 31, 2010 Автор Share Отговорено Януари 31, 2010 Като се има предвид,че Tubescreamer 808 струва $180, ампчето IBANEZ TSA-15 си е направо без пари. Но все пак това не е тема за сравнямане на всички модели и марки от този клас ,а за мнения и впечетления от новото ампе на Меса. За никого не е тайна ценовия клас на тази марка ,нали затова са толкова "големи" и мечтани от всички ни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Февруари 2, 2010 Share Отговорено Февруари 2, 2010 Мда Меса отново доказват ,че знаят тайните на добрия звук. Колкото до този Айбанец лично аз бих си купил педалчето 808 и бих го включвал по предназначение отколкото да се ангажирам с купуването на съмнителен амп с вграден бустър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts