Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Само така - пееш страхотно, със сигурност по-добре от повечето нещастници в тоя форум! Гледай си себе си и всичко ще ти става все по-добре. Виртуоз си на китарата - и на гласа ще станаш, на път си вече. И никакви съвети от никого! (От акъл никой не е прокопсал).

:topicsux:

П.с. И аватара ти е страхотен - изобщо к'во ги слушаш разни комплексирани завистници?! Като им излезеш следващия път на Music Idol, ще видят те!

Благодаря за окуражителните думи, благодаря за комплимента и за китарата и за гласа. И си прав за мнението на хората, то си мнение, всеки има право на такова, но изобщо не смятам да се отказвам само защото на някой не му харесва. B)

• Отговори 75
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Ася, няма значение, как пееш и свириш до сега, важното е да се кефиш B) и така неусетно ставаш все по-добра :ok:

:rockon:

П.П. Бицев, да позная ли, какво уиски си "близнал" тази вечер? :wallbash:

П.П. Сори :topicsux:

Редактирано от Лими
Отговорено (Редактирано)

Аз като един виден певец пял Радка Пиратка и Гърл Фром Ипанима и Уандърфул Тонайт ей с'я ще изразя мнение на експертин!

Този запис ми хареса повече от Металиката дето я пя преди.

Ася - продължавай да пееш! Постоянство! Както са казали мъдрите хора : непостоянството е по лошо от пиянството!

Има едно нещо дето му викат войс контрол - тоест контрол на гласа - с постоянство ще откриеш своя път към него. Най - важното обаче е да си тренираш слуха - да чуваш. Ако чуеш, че имаш проблем - ще намериш начин да се справиш с проблема, ако не чуеш, че имаш проблем - няма да знаеш какво да оправяш .....

И въобще аватара ти е страхотен.... и син.

П.П.: ... аз още си пея фалшивичко Фърл Фром Ипанима - но за сметка на това с чувство! :wallbash::topicsux:B):rockon:

Редактирано от Tozi
Отговорено
аз още си пея фалшивичко Фърл Фром Ипанима - но за сметка на това с чувство! :coolp::) :) :ok:

Както и да я пееш не може да се мериш с

. :greenball:

Благодаря за окуражителните думи

Вместо да благодариш на сарказма на Бицев, обърни повече внимание на километричните постове преди това. В тях имаше и конструктивна критика. :) А откровената критика помага най-много да се ориентира човек, а дори да не е конструктивна му помага да слезе на земята. :) Мен защо никой не ме удостои с такива дълги постове, когато питах за мнение тук преди време? Почти се засегнах като видях горните. :D

Иначе, колкото и да съм некомпетентен, плюенето беше в повечко за изпълнението. Най-малкото се забелязва, че има надежда да изпееш тази песен хубаво, ако ще и в момента да не го правиш, а и доколкото помня към края звучеше много добре.

Отговорено
Както и да я пееш не може да се мериш с

:greenball: не мога май ,но обещавам че ще се упражнявам!

Отговорено

Пояснявам (явно има нужда, извинявам се на онези, за които няма нужда):

Да, това беше сарказъм.

Не, не мисля, че момичето е виртуоз на китарата, нито е на път да постигне такова нещо с вокала.

Да, смятам, че трябва да се яви в Music Idol - там имат нужда от такива като нея. (По техни си причини).

Не изпитвам удоволствие да се присмивам на онеправданите откъм дарба. (Всеки от нас е такъв в някоя област).

Но когато някой е хронически неспособен да възприема конструктивна критика, това не е като да няма слух или да няма глас. Това е друг вид инвалидност. В по-тежки случаи тя може да стане дори социално-опасна. Човек с добър слух и нелош глас може да бъде посмешище заради липса на способност да чуе добронамерена критика. Когато на някой му предлагат (безплатна и висококачествена) помощ, а той отговаря: "не ми подрязвайте крилата", диагнозата е ясна: крила.

Моят принцип обинковено е: или добри думи, или нищо. Не случайно съм по-често пас при напъните на мнозина. Ако няма какво да похвалим, по-безопасно е да си замълчим.

Този път, по изключение, реших да се обадя - но не си наруших принципа: казах добри думи.

Други въпроси?

.

Отговорено (Редактирано)
Само така - пееш страхотно, със сигурност по-добре от повечето нещастници в тоя форум! Гледай си себе си и всичко ще ти става все по-добре. Виртуоз си на китарата - и на гласа ще станаш, на път си вече. И никакви съвети от никого! (От акъл никой не е прокопсал).

:greenball:

П.с. И аватара ти е страхотен - изобщо к'во ги слушаш разни комплексирани завистници?! Като им излезеш следващия път на Music Idol, ще видят те!

Благодаря за окуражителните думи, благодаря за комплимента и за китарата и за гласа. И си прав за мнението на хората, то си мнение, всеки има право на такова, но изобщо не смятам да се отказвам само защото на някой не му харесва. :ok:

:):) Моме,ти май не разбра тънкия та*ак,който въобще не е тънък?

Абе,откъде го вадите това самочувствие младите бе :coolp: ,поне да беше подплатено..

Редактирано от Hillbilly
Отговорено (Редактирано)

Лими- да така е и аз така мисля все пак човек не се е родил научен и не може да се очаква от начало да се справя добре. А аз имам и друга грешка,твърде емоционална съм когато пея и свиря и после не ги гледам трезво нещата докато мине малко време :thumbs_up:

Tozi - да така е и с теб съм съгласна, трябва тработа постоянство и се чуи чрез опит, освен това да забелязвам когато нещата не звучат добре, но както споменах по-горе с мялко закъснение, защото на момента винаги съм завладяна от емоцията на песента. :)

Opeth- ами обърнах внимание на конструктовната критика, но ми беше неприятно че трябва да я чета измежду забележки като фикуса ми изтръпна или ам как можеш толкова фалщиво бе, ами мога си :). И плюс това както виждаш аз си бях написала грешките и сама когато ме попитаха, нямам нужда от анализи когато и аз знам повечето проблеми, примерно един съвет почти нямаше, освен а да откажи се :) е соръ ам няма, ако човек се отказва от всичко което прави още в началото само защото не може по принцип значи нищо никога няма да може :)

Hillbilly - ами както отговорих вече минаха ми и двете мисли през глават но предпочетох да отговоря мило за да не обидя човека ако случайно ме гони параноята и само аз си мисля че е сарказъм :) И не много добре съм си на земята и не съм се възгордявала въобще, просто има хора които ме харесват, независимо дали съм на някакво ниво просто им харесва как пея, и затова мога винаги да предположа че има такъв човек, има хора със всякакви вкусове, и както факта че си имам няколко фена по нета няма да ме накара да си мисля че съм звезда така и това че на някои хора им се драйфа от мен няма да ме накара да спра защото обичам музиката. Знам горе долу на какво ниво съм :)

Редактирано от james-assya
Отговорено (Редактирано)

На Бицев- ми чудих се сарказъм ли или не или просто някой е сикал да ме окуражи, и ми беше гадно да обидя човека ако наистина е така и предпочетох да рискувам и да отговоря добре отколкото да обидя евентуално погрещно човек, споко наясно съм със способностите си, приемам конструктивна критика доста охотно дори и много я харесвам, но не и подигравки и иронизации, това е недостойно. Аз лично съм чувала ужасни неща и никога не съм се осмелявала да се държа така с хората.. Така лично към теб- не смятам че си музикант въобще по никакъв начин, един музикант НИКОГА не се държи с друг макар и супер зле да е според него така, аз сама като човек занимаващ се с музика безкрайно много уважавам хората които се занимават с това и независимо дали някой е на по-ниско ниво и дали е много зле в момента аз го уважавам както и човешкото в него.Никой истински музикант не може да се държи така , не съм чувала нищо твое, но дори да е добро за мен ти си просто свирач или изпълнител не и музикант, едва ли човек който има капка чувство към музиката и истинска любов е способен на такива изказвания. Едва ли.

Редактирано от james-assya
Отговорено

Е,сега разбрахте ли,че всичките напъни да покажете на момичето правилната пътека бяха напразни?

Отговорено

И коя е превилната пътека според теб, да спра да пея? Вместо това можехте примерно да кажете това го правиш грешно, вземи и направи това и това за да подобриш това и онова, а не спри да се опитваш...

Отговорено

Никъде не видях и намек,за това,което пишеш.Всеки по свой начин се опитваше да ти подскаже,къде с критика,къде със сарказъм,къде директно или с поощрения,дори и със съвети,че това само НЕ Е правилния начин да продъжаваш.Върни темата назад,прочети внимателно всички постове,помисли над всеки от тях и,може би,нещата ще си дойдат на мястото.

Отговорено

Четох ги не бой се, липсва всякакво уважение, по - скоро прилича на тема хайде да се посмеем на некадърното момиче, е да не всеички са такива говоря за някои конкретни, имаше и напълно нормални и учтиви изказвания.

Отговорено (Редактирано)
Здравейте, това ми е много любима песен и отдавна ми се искаше да я изпея и най-сетне го направих, чуйте я и кажете какво мислите.

Добре,това ти ли го писа?Искаше мнения-получи ги.Защо се сърдиш сега?Никъде не беше писано "дайте съвет" или "как се пее това" или нещо подобно.Писа ли ЛС на Viara Ivanova и изобщо взе ли предвид нейните препоръки?Искрени оценки ли искаш или само положителни,лицемерни и недостатъчно компетентни?

Редактирано от soundcraft
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.