Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ няма да ми е излишна


nachinaeshtsym

Recommended Posts

Начинаещ музикант съм или тоест не, тъй като още нямам инструмент (китара).. Направих нова тема, въпреки останалите, в които обеснявате на момчетата за китарите, но моя случей е специален . Искам да си взема китара, която да не ми опразни джобовете, но и да не е направена от дивана на съседа от горния етаж. Е искам нещо втора употреба 150 лева някъде. Мислех си за вариянт нова, но единственото за тези пари е http://www.veselinkoychev.com/s300bk.html . Четох различни мнения във форума, че е по-добре да е втора употреба, други казват че е по-добре нова. Ходих в един музикален магазин, човека беше доста приятен и ми обесни, че понеже не разбирам най - лесно ще ме излъжат, ноо сега ще се доверя на Вас. Та можете ли да ми кажете струва ли си да дам малко повечко пари за една нова или втора употреба (гледах предложенията във Форума) и ли да продължавам да търся за цената която сам си определил. А и не знам дали има значение какво слушам, ноо като цяло Систем оф а Даун, Нирвана...

 

 

Поздрави! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят съвет е да се поразровиош из форума да почетеш малко защото има повече от 100 такива теми ... "по темата" Наскоро и аз си купих китара та взех си китара Epiphone sg special МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН + Кубе Епи студио10 .за 430 лева съвета е да търсих китара с поне 1 двоен адаптер и да спестиш още някои др. лев щото след китарата идват др проблеми гиг баг / поставка /кабели/перца/кубе/ефекти (освен ако не си превърнеш компа в процесор ... с много ефекти както направих аз :punk_guitar: аиде УСПЕХИ ОТ МЕН за 150 лева можеш да си купиш китара която струва и 50 .... или 150 но винаги получаваш това което плащаш и това е вече е рядко ...

Редактирано от Shadowfreak_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Няма да можеш да купиш хубава китара за 150 лв.

2. Няма да ти препоръчваме марки, понеже при толкова евтините китари, една става, друга - не. И това не зависи от марката. До бройка е.

Надявам се, след това уточнение, сам разбираш колко е глупаво да хвалим тази или онази марка, когато най-общо говорим за китара за 150 лв.

3. Обиколи из магазините и пробвай.

4. Разгледай останалите теми.

 

5. Пише се обяснявам, обяснение и т.н. Никой не е обесен.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.