Jump to content
Българският форум за музиканти

nachinaeshtsym

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

nachinaeshtsym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Начинаещ музикант съм или тоест не, тъй като още нямам инструмент (китара).. Направих нова тема, въпреки останалите, в които обеснявате на момчетата за китарите, но моя случей е специален . Искам да си взема китара, която да не ми опразни джобовете, но и да не е направена от дивана на съседа от горния етаж. Е искам нещо втора употреба 150 лева някъде. Мислех си за вариянт нова, но единственото за тези пари е http://www.veselinkoychev.com/s300bk.html . Четох различни мнения във форума, че е по-добре да е втора употреба, други казват че е по-добре нова. Ходих в един музикален магазин, човека беше доста приятен и ми обесни, че понеже не разбирам най - лесно ще ме излъжат, ноо сега ще се доверя на Вас. Та можете ли да ми кажете струва ли си да дам малко повечко пари за една нова или втора употреба (гледах предложенията във Форума) и ли да продължавам да търся за цената която сам си определил. А и не знам дали има значение какво слушам, ноо като цяло Систем оф а Даун, Нирвана... Поздрави!
  2. Начинаещ музикант съм или тоест не, тъй като още нямам инструмент (китара).. Направих нова тема, въпреки останалите, в които обеснявате на момчетата за китарите, но моя случей е специален . Искам да си взема китара, която да не ми опразни джобовете, но и да не е направена от дивана на съседа от горния етаж. Е искам нещо втора употреба 150 лева някъде. Мислех си за вариянт нова, но единственото за тези пари е http://www.veselinkoychev.com/s300bk.html . Четох различни мнения във форума, че е по-добре да е втора употреба, други казват че е по-добре нова. Ходих в един музикален магазин, човека беше доста приятен и ми обесни, че понеже не разбирам най - лесно ще ме излъжат, ноо сега ще се доверя на Вас. Та можете ли да ми кажете струва ли си да дам малко повечко пари за една нова или втора употреба (гледах предложенията във Форума) и ли да продължавам да търся за цената която сам си определил. А и не знам дали има значение какво слушам, ноо като цяло Систем оф а Даун, Нирвана... Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.