balombi Публикувано Януари 24, 2010 Публикувано Януари 24, 2010 Здравейте. Аз съм Христо искам да ви кажа , че от програми нищо не разбирам. В този раздел на форума искам да попитам някой знае ли някаква програма , която от миди да прави на мп3 ако може да е безплатна.Ще ме извините за тъпия въпрос , но както казах от програми нищо не разбирам. Благодаря предварително на отзовалите се специалисти. Цитирай
inqubus Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 http://www.hamienet.com/midi2mp3 Тук можеш да конверт-неш онлайн Цитирай
james-assya Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Аз през FL STudio ги правя тия работи ама е малко сложно и бавно за начинаещ, така че виж по-добре това което ти е препоръчал колегата онлайн, пък ако има проблем питай за FL,но програмата е малко тежка и може да ти се види сложно отначало. Цитирай
balombi Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 еми да тоя саит ми върши работата направо екстра както казах аз пълен индианец в тия работи Цитирай
R.Vengeance Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 (Редактирано) На мене ми трея обратното........от мп3 на миди.Търсех,търсех,ама те все платени версии,баце,и нема нито една свястна.Тъй че ако некой знае неква-да помага,че ми тряя. Редактирано Януари 25, 2010 от R.Vengeance Цитирай
yamaha Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 На мене ми трея обратното........от мп3 на миди.Търсех,търсех,ама те все платени версии,баце,и нема нито една свястна.Тъй че ако некой знае неква-да помага,че ми тряя. А какво пробваш да конвертираш в миди? Ако мислиш, че ще пуснеш една цялостна песен, барабар с ударните и вокалиста и веднага ще стане добре звучащо миди, определено си далече от реалността. Цитирай
Recommended Posts