Jump to content
Българският форум за музиканти

R.Vengeance

Members
  • Мнения

    179
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от R.Vengeance

  1. Мене лично ме радва.Браво.
  2. Ахахах,тва го помня,даже май в Господарите се изгавриха един път с всичките песни като ги пуснаха една след друга. Бай дъ уей: Нещо да ви е познато в началото?!
  3. Изчетох целата тема и видях доста интересни хммм съвпадения ,но най-ме възмути любовния триъгълник между Стийлхарт,Преслава и Азис.
  4. Много готино свириш братле!Прилича ми на Малмстийн нещо ама не мога да се сетя точно кое...евалата!
  5. ^^^Мен па хумора и изобщо целата книга Рок китара фор дъмийс ми хареса.
  6. Точно па за барабаните не съм съгласен. Мацките имат егати късмета да имат такава добра барабанистка,даже в Скат като гостуваха на Васко се обадиха неколко човека да я поздравят и имаше защо.
  7. На мен па ми звучи супер.
  8. ^^^The Ramones - I Wanna Be Sedated , Joan Jett - I Love Rock'n'Roll, Judas Priest - You've Got Another Thing Comin'.
  9. Далече са от Меноуар (като стил).
  10. 20 песни никак не са малко... даже са си добра бройка. Инак знам кво е само с една китара и без клавири,кво да се прави,ама дерзайте.
  11. То в тая жега особенно,с ръкавици нема ли да се потят повече? Инак и на мене ми се потят често,по принцип си ги бърша с кърпа,но не помага особенно,щот пак се потят после и така.
  12. SviStyle, Търся нещо,което да ми е полезно за репетиции с групата. Че като махна овердрайв педала,с който съм в момента и много "кухо" така само с кубето.
  13. Хубав избор на парчета. На Сабат можеше и солото да научиш. ама и тъй е добре. Инак ако не ме лъжат очите,виждам плакати на А7Х,евалата.
  14. R.Vengeance

    Join Me -h.i.m.

    В началото за известно време си помислих че чувам самия Вало. Наистина много добър кавър.
  15. Хораааа,ся гледам темата ии да ви кажа аз самия мисля да си взема нов педал или процесор,ама се колебая точно какъв,че не съм много навътре в тая материя Свиря с Айбанец,а кубето ми е Стаг и търся нещо от порядъка около 150-200 лева там някъде,таа ми е интересно кво може да ми предложите и посъветвате.
  16. Е па не знам,направих го тъй щот инак само с моята китара и без барабани без вокали без нищо,щеше да звучи кухо...ама кой както му е кеф де.
  17. Тия дни реших малко да ъпдейтна репертоара си,като презапиша некои стари парчета,както и да направя и някои нови.Можете да ги чуете всички тук: Visit My Website
  18. Мерси за компетентното мнение,братле. Тук е моментът обаче да кажа че процесора ми не е некъв мощен с множество ефекти,а са два отделни - единия е Danelectro DJ1 Pastrami Overdrive Pedal, а другия е Bespeco Cruncher,като почти винаги ползвам първия,щот повече ме кефи. Жив и здрав.
  19. http://www.vbox7.com/play:a8093c53 http://www.vbox7.com/play:881aabc4 Такааааааааамммм,нека да обновим темата. Клиповете са от първото ми концертно участие в даскалото ми по случай Свети Валентин. Като за първи път на живо мисля че е доста добре. А майтапите,които се чуват от време на време,са пускани от един колега-музикант,рапър е. Наскоро взех участие и в местния театър,на един друг конкурс.но клиповете,които разполагам от там са или твърде кратки или с твърде лошо качество,та за това не съм ги качил.
  20. R.Vengeance

    Satriani

    Готиноооо.
  21. R.Vengeance

    Children Of Bodom

    Що бе,добре е.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.