stomanow Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 Ами накратко,проблема ми е следния-при работещ климатик се получава доста неприятна микрофония.Ампа е Peavey studio pro 112 и когато е изключен климатика си работи перфектно.С предишния климатик(някакво нео конверторно) го нямах тоя "ефект",настоящия е японски "National" втора употреба и е с трансформатор мисля.Има ли някаква оправия,или съм обречен на свирене на сухо през зимата и лятото ? Цитирай
Yves Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Сигурен ли си, че това, което наричаш микрофония наистина се казва така? Цитирай
stomanow Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 Ами всъщност наистина не е точно микрофония,по-скоро някакъв писклив звук(не мога точно да го определя,затова го кръстих микрофония).А иначе в стаята има два контакта,от които ползвам само единия и в него е всичко-климатик,компютър,кубе и т.н.Другия контакт много често си гърмеше поради някаква незнайна за мен причина(с тоците съм на Вие с главно В) и след последния път не го ползвам,а май ще трябва... Цитирай
Get off Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Пробвай в друга стая. Идеята е да си на отделен токов кръг от климатика. Цитирай
Javor Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 (Редактирано) Ами и аз мисля, че първо трябва кубето да е на друг контакт и второ иди в друга стая, защото сигурно нещо от климатика(духалото) влияе на усилвателя... Редактирано Януари 19, 2010 от Javor Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 ДА, по всяка вероятност има или колебания в мрежата от климатика, или създава някакви електромагнитни смущения. Пробвай на друг контакт. Ако няма промяна, пиши пак да мислим. Цитирай
stomanow Отговорено Януари 20, 2010 Автор Отговорено Януари 20, 2010 След като взех ток от коридора с удължител,"пищенето" драстично намаля,но все пак си го има.Пробвах и да местя ампа из цялата стая,ефекта е нулев. П.П. Мерси за отговорите. Цитирай
Metalix Отговорено Януари 20, 2010 Отговорено Януари 20, 2010 И аз имах същия проблем. Реших го като си купих вентилатор за през лятото и печка тип "чудо" за през зимата. Цитирай
Recommended Posts