Iv4ata_GuItaR Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 (Редактирано) Значи мисля да си зимам нов амп и държа да е лампов. Спрях се на този модел на peavey спрямо цена и мощност ми се струва много добра сделка слушах семпли в нета и се накефих ама друго си е на живо да се пробва. Ако някой го е пробвал нека да даде коментар или предложение за друг вариант. Свиря траш. Редактирано Януари 17, 2010 от Iv4ata_GuItaR Цитирай
Acei Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) Значи мисля да си зимам нов амп и държа да е лампов. Спрях се на този модел на peavey спрямо цена и мощност ми се струва много добра сделка слушах семпли в нета и се накефих ама друго си е на живо да се пробва. Ако някой го е пробвал нека да даде коментар или предложение за друг вариант. Свиря траш. еееех и аз си мечтая за един такъв ама...... Редактирано Януари 17, 2010 от Acei Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 ^ http://www.dv247.com/guitars/bugera-333xl-...amp-head--54860 Цитирай
patient Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) ^ Made in China Изборът на читав бюджетен лампов амп е между Peavey ValveKing, Peavey Windsor, Blackheart или новата серия на Marshall - MA. Редактирано Януари 18, 2010 от patient Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Стой далече от уиндсора. Много е гаден., На Пиви Валвкинга съм пробвал 1х12 и главата и то доста време. Много ми харесаха като звук. За парите си са убийствени! Пробвах главата и веднага след нея 6505... еми, аз бих взел главата, сори на всички които обясняват какво имало вътре и колко било мейд ин чайна. Все едно всичко остнало по рига ни не е... Цитирай
patient Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 @Ex74 Предвид фактът, че Garland е поръчков амп, не го слагам при бюджетните решения. А и Галин в момента май е затрупан с поръчки. Ако си го поръчаш днес, ще е готов след половин година сигурно. Не знам той да каже Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 ^^ Уф като видях какво съм написал и чак и аз се почудих. Пробвах главата на Валвкинга (с 4те крайни лампи) и главата 6505. И двата в 4х12 на Валвкинга. Главата на Валвкинга ми хареса повече, а ценовата разлика е умопомрачителна. Не бих избрал обаче 4х12ката на валвкинга, защото има прекалено много среди, а аз от отдавна вече не свиря само хйеви мйетъл с моторния трион... относно 1х12 комбото на Валвкинга имах възможност да го пробвам с моят предусилвател (копие на Х&K Tubeman II) и с предусилвателя на Валвкинга ми харесва повече, ако врътката отзад е на "клас А/B". Ако е на "Клас А" не ме кефи толкова. Цитирай
Yves Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Аз се надявах, че си пробвал 6505+ комбо и ще кажеш нещо окуражително Аз така като слушам в ютюб и Ревалвер как звучи тая серия направо умирам от кеф. Ама щом дори главата ти е харесала по-малко от Валвкинга... Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Може да имаме различна представа за звук. А главата на валвкинга я намирам просто за много добра, независимо начина на изпълнение. А ревалвър... те съветвам да не го взимаш за критерии. Ако пробваш JSXa наистина и след това си пуснеш ревалвър.... Ми според мен връзката е подобна на тази между любовта(в сексуален аспект) и гинекологията... Уж в и двете става дума за едно и също нещо... Цитирай
gueorgues Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 За комбо бих ти препоръчал това http://www.musicstore.de:80/en_EN/EUR/Guit...-GIT0012298-000 - свирил съм на други модели от марката и са доста добри за мен. 50 вата или 100 вата - трябва да си на стадиона за да го увеличиш без да има последствия за теб и хората седящи близо до теб. Ако държиш на 100 вата това също е вариант http://www.musicstore.de:80/en_EN/EUR/Guit...-GIT0010984-000 - чувал съм добри отзиви - естествено има и противоречиви мнения, но за коя ли стока няма. Истината е, че цената е добра за това, което представлява (има и футсуич). Понеже си написал, че искаш и алтернативи, затова писах. (нямам нищо против Пийви) Цитирай
Yves Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Може да имаме различна представа за звук. А главата на валвкинга я намирам просто за много добра, независимо начина на изпълнение. А ревалвър... те съветвам да не го взимаш за критерии. Ако пробваш JSXa наистина и след това си пуснеш ревалвър.... Ми според мен връзката е подобна на тази между любовта(в сексуален аспект) и гинекологията... Уж в и двете става дума за едно и също нещо... Да, най-вероятно е така, но изхождам от това, че нещо хубаво е хубаво за всички Е, аз разбира се не говоря за 1:1, но просто съвсем общо характера на драйва са го докарали поне сравнено с клипчета в ютюб. Питах вече за по-детайлна оценка Цитирай
Recommended Posts