RockoBG Отговорено Декември 27, 2006 Share Отговорено Декември 27, 2006 (Редактирано) Mozart Пуснато: Dec 20 2006, 04:25 AM (ivivdim @ Dec 19 2006, 10:06 PM) ...Мисля, че всеки който я намери самостоятелно (без някой друг да го заведе) трябва да получава награда Иначе в интерес на истината не съм влизал да видя за какво точно става въпрос, но може да намина тези дни. Има хора които я намират от раз, има и такива дето и на третия път се омотават. То си е до ориентация или чувство за такава Te т'ва е абсурд. Може би ако някъде се споменаваше, че зад въпросния блок има нек'ви ЗАГРАДЕНИ промишлени участъци, през които требе да преджапаш около 100-ина метра, щеше да е така, но не е. Хубавото е, че е широка. От барабани не разбирам, останалото не ме кефи твърде. Редактирано Декември 27, 2006 от RockoBG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tania Отговорено Януари 20, 2007 Share Отговорено Януари 20, 2007 Аз наскоро репетирах в една репетиционна и не беше лошо хич...Всичко е чисто ново ако не се лъжа имаха и някакав сайт http://aleko-studio.hit.bg/ Цената не казвам защото ще е реклама...Има си микрофони синти барабани и т.н.т Бих казала че за 5 човека е идеално.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Януари 27, 2007 Share Отговорено Януари 27, 2007 Репетиционната Алеко е култова, аз съм фен!!!!! не се предреждайте, че като ви замахам с китарата по главите.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
airborne Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 В тази репетиционна "Алеко",втората китара къде отива,щото виждам само 1 кубе за китара на сайта им... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 има и второ кубе за китара ..то е лампа и е направено и любезно предоставено от нашия съфорумник МЕТАЛХАМЪР.....има си и кривоч С-АМП от НИКИФЕНА....Звучи много добре..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svet Отговорено Март 20, 2007 Share Отговорено Март 20, 2007 ...Мисля че беше Пиротска .96 или 94 ,нещо такова...Отдавна не съмходил та забравих...При Рамаданов...Ще намеря тел. и ще го пиша;и точен адрес...Сега не знам как е ,ама последният път като минавах от там ставаше ...миналата година ...Предлагат и звукозапис... 5 кинта на час...Като мина от там ще пиша по-точна информация ... Данеби случайно някой да е е намерил телефоните и евентуално ( което няма да е чак такъв проблем ) точния адрес на посочената по-горе репетиционна? Май беше 92, но както и да е...бахти даже има рима...цък цък цък... Благодаря предватрително за всички споделили мненията си за репетиционните Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
THE_INEXORABLE Отговорено Април 12, 2007 Share Отговорено Април 12, 2007 Абе, аре малко пресен update на темата, без старото инфо. Само списък на действащите в момента репетиционни, за да не се налага да четем 2004, 2005 и тук някъде 2007-ма. President, PJ Sound, J Sound, Aleko ... давайте смело! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Април 12, 2007 Share Отговорено Април 12, 2007 Малко инфо за тва J Sound може ли? Или ме упътете към писано за него. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ramsfield Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 една нова репетеционна: * Ram's Field * - студио за репетиции и демо записи гр. София, ул. "Овче Поле" № 105 цена за репетииция: 5 лв / час има централно озвучаване, монитори при бараните и 2 кубета за китари За контакти: 0887 519 773 - Митко 0896 38 37 99 - Митко за повече информация: ramsfield@abv.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 Studio X Mузикално студио за репетиции с нови инструменти и апаратура . Адрес: Варна, пазар Победа, над Техникумите За контакт : 0886/388906- TОШО Скоро ще се постарая да сложа и снимки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mozart Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 repeticionnata.com се сдоби с още един комплект барабани и други ... Pearl Export 12 x 9 том 16 x 14 флор том 22 x 16 Каса 13 x 5 барабанче към оборудването добавих и вокален мулти ефект "Zoom",за да не ми се сърдят повече певците, че не им се обръща достатъчно внимание Скоро ще има и снимки на сайта : Джишшш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mozart Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Ето малко снимки тук : Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cob___ Отговорено Септември 21, 2007 Share Отговорено Септември 21, 2007 да знаете некоя репетиционна в русе???;(или ако не-некои приятели или не6то помогнетееее -- става дума за !!!GRINDCORE!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blackie Отговорено Септември 28, 2007 Share Отговорено Септември 28, 2007 а пичове някой да е чувал за репетиционни във Велико Търново? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Октомври 13, 2007 Share Отговорено Октомври 13, 2007 Нещо за Студентски град в София? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts