bigico Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 мойе ли някои да ми каже каде има репетиционни в пловдив и някакви телефони или сайт
aitapeapea Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 (Редактирано) Нова репетиционна (студио) за ВАРНА. Soundburger studio (срещо Полското консулство) за записване:0888 919761 http://www.myspace.com/sbsstudio 3lv/h - репетиции за запис - по договорка Редактирано Октомври 20, 2006 от aitapeapea
DJ SKRATCH Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Ето една нова репетиционна. Аз няма да давам мнение за нея, щото не е коректно. www.repeticionnata.com Скоро ще сложим банер тук във форума, за да е по-лесна за откриване. По-здрави! Това е най-добрата и просторна репетиционна!
pampi Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Това е най-добрата и просторна репетиционна! И ние с другарите сме много доволни от нея. И мацката, и пича се държат супер коректно. Още един голям + за мен е че се намира на 15 мин. пеша от нас : ))) Барабаните звучат много яко, останалите инструменти-също. Преди тва ходехме при Бисер, но сега тази ни допада повече. Аре приятно свирене...
Bozzich Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Това е най-добрата и просторна репетиционна! И ние с другарите сме много доволни от нея. И мацката, и пича се държат супер коректно. Още един голям + за мен е че се намира на 15 мин. пеша от нас : ))) Барабаните звучат много яко, останалите инструменти-също. Преди тва ходехме при Бисер, но сега тази ни допада повече. Аре приятно свирене... Не е никак лоша, действително, само дето първия път се борих като свиня с тиква с Behringer-а... те това е апаратура с характер, правеше малко каквото си иска. Има и палки там (някои барабанисти чупят по 2 комплекта на репетиция )... бе - рахат. Само дето е далечко на някои хора, а и първия път трудно се намира. Наистина обаче, един от много големите плюсове е коректността на хората там Никой не ти се зъби.
vovcho Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Аз от "Репетиционната" нещо не съм доволен. Ходихме 2 пъти там първият път пробвах маршалчето и преживях някак си, вторият път реших да видя как ще е Берингер-а (Блу Девил) и направо вдигнах ръце. Иначе барабаните са Тама с хубави чинелчета, а бас главата е Пиви и е лампова, ако не с лъжа като може и в транзисторен режим да се пуска или нещо такова. Общо взето не е много подходящо място за метъл музика. И пак казвам това, което не ми хареса е, че не можеш да отидеш ей тъй с китарата и направо да пъхнеш кабелчето и ето ти звук, както в репетиционните, където има комбота. Ама може и аз да не разбирам. Иначе е доста просторно и приятно. редакция: Погрешка писах в тази тема, а не другата с репетиционните. Ако може да ми преместите мнението, съжалявам за причинентото неудобство. Редактирано Ноември 24, 2006 от vovcho
Mandalay Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Само дето барабаните са Yamaha Stage Custom, а не Tama.
MasterOfDisaster Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Мнезнам момци за каде сте се запътили към Пиродска 92 ама там е доста шит място (добре направена репетициона която е спрано да се подържа ,сигорно от втория месец след като са я направили) за репетиция две става. При бохата е малко шит кат изпълнение ама па е такъв стабилен пич че само за това си струва да ходиш там. На плиска има още една подобна на Бохата ,Борис се казваше пича и също е много стабилен в репетиционата мое пиеш, пушиш пиратка таигър да си гърмиш и нищо нема ти каже.
MasterOfDisaster Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 02872316 търсиш Борис ,може да питаш за gsm-а му ,но и да домашния може да записваш часове. Точен адрес незнам имаше едно посолство там, като звънеш ги питаи за адреса. Репетиционата не е нищо особено ,но ако си се запътил към пиротска е по добре. Цената е 4 лв на час.
ivivdim Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Ето една нова репетиционна. Аз няма да давам мнение за нея, щото не е коректно. www.repeticionnata.com Скоро ще сложим банер тук във форума, за да е по-лесна за откриване. По-здрави! Аз бачкам в двора в който се намира въпросната репетиционна. Мисля, че всеки който я намери самостоятелно (без някой друг да го заведе) трябва да получава награда Иначе в интерес на истината не съм влизал да видя за какво точно става въпрос, но може да намина тези дни.
Mozart Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 ...Мисля, че всеки който я намери самостоятелно (без някой друг да го заведе) трябва да получава награда Иначе в интерес на истината не съм влизал да видя за какво точно става въпрос, но може да намина тези дни. Има хора които я намират от раз, има и такива дето и на третия път се омотават. То си е до ориентация или чувство за такава Колкото до кубетата за китара... обещавам в момента в който вземем нещо по свястно да оповестя в тази тема :wall: Очакваме още градивна критика! Подчертавам Градивна...! П.С. Това с палките не е вярно.В смисъл не предлагаме палки. Всеки барабанист си носи собствени щото рискува иначе да свири като Бонзо в средата на Моби Дик
pampi Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 При бохата е малко шит кат изпълнение ама па е такъв стабилен пич че само за това си струва да ходиш там. Пич, Бохата одавна разтури репетиционната иначе си прав : )
TheNightRider Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 В Репетиционната съм ходил един път с групата. Супер яко е! Просторно, топло, мацката се държи добре. Даже се сприятелиха с мойта мацка. В петък пак ще ходим и.. така. Барабаните и баса звучат готино, въпреки че баса е малко... повреден. Ама кво разбирам аз от басове. Нека казимбут допълни нещо ако съм изпуснал.
kazimbutt Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Хубава е репитиционната. Някак си атмосферата вътре е готина... А на баса му няма нищо - просто е модел за джедаи.
Recommended Posts