Gee Tee Age Публикувано Януари 8, 2006 Публикувано Януари 8, 2006 http://www.bg-sonic.com/player.php?pl=play...ber=35&work=482 Кажете си мненията.Искам градивна а не стилова критика. Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Евала,Супер са нещата ,а и преслушах и доста други изпълнения в оня сайт и твойте са с нива над другите или може би защото ми допада стила.В малкото свободно време което имам са опитвам да правя подобни инструменталчета.Действай смело ,ама незнам кво следва по-нататък....некой лев да се изкарва.Аре успех Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 oоооо да! веднага изпичам един диск и ще ги слушам в колата много ми харесват такива неща бийтовете са убиец!!! особено през бас каса!!! давай още!!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Поздравления и на мен ми харесват Относно критиката има дребни нешица които на мен ми направиха впечетление някои бленди звучат доста миди иначе останалото е супер Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 благодаря ви за мненията,силно амбициран съм и продължавам да творя Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 На някои места им липсва мъничко обем, даже не толкова и това, а по-скоро плътност(пак казвам - на места само), но пък моите неща в това отношение комай ги попретрупвам, та може и да не съм най-подходящата за вслушване във Експериментирай с нови звуци И не се отказвай, де Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) Има хляб в парчурлята Супер са! Особено много се заслушах в Touch My Soul и All I Have Ever Wanted. Много добро!!! Редактирано Януари 9, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 На някои места им липсва мъничко обем, даже не толкова и това, а по-скоро плътност(пак казвам - на места само), но пък моите неща в това отношение комай ги попретрупвам, та може и да не съм най-подходящата за вслушване във Експериментирай с нови звуци И не се отказвай, де да не съм най-подходящата за вслушване във ха и аз говоря така по някога заради словореда от англ сигурно да забелязал съм че ми липсва phat sound и не мога да разбера как се пшостига,това ми е сред основните проблеми,може би трябва по смело да boost-вам честотите...не знам ако ме открехнеш как се прави по плътно и дълбоко ще съм ти много благодарен ИМАМ МОЛБА КЪМ ВАС ДА НЕ МИ СЛУШАТЕ ДРУГИТЕ ПАРЧЕТА ЩОТО СА СТАРИ И ЗАЛУХАВИ А АЗ БЪРЗО НАПРЕДНАХ И ИСКАМ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА НОВИЯ ЗВУК Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Офтопик, Снежанке, ти пускала ли си парчета да чуем? Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 Още офтопик,колега оттука ми приличаш на DJ Tiesto ако това си ти на аватара Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 В подкрепа на рпедпоследния офф - Снежанке, хайде де, пусни нещо от твоите яките да им се порадваме обществено Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 /Последен off - не съм, чи мъ'й срам Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Snowwhite, може човекът да е целял по-етерен звук... След малко ще преслушам и аз. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Добре е, според мен. За пръв път чувам подобен стил тук. Стилово не критикувам, защото си е избор на автора това и няма никакви порти за стиловите експерименти и сношения, още повече в електронната музика. Съвсем леко е етерно, наистина, но не у лошия смисъл на думата. В тази музика няма строги норми, все пак звуците са буквално всякакви. Уфф-офф-топик отново (всеки път е предпоследен): Без срам и таквиз работи, пускайти да чуйм. Цитирай
Recommended Posts