Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez 2010


Rezachka

Recommended Posts

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Нека да няма флойд, само да ми падне... :) Няма да правя dive bomb-и на седма струна я. Пък и така и не се научих на 6 струнна да го ползвам... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре имат наистина мн. добри китари . Но не мога да преодоля формата на главите им ... Отвратителни са! Честно казано ако сменят формата на главите,и спрът с тези жизнерадостни разцветки дори и на адаптерите ще са супер за мен.

Редактирано от BloodMetall
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 струнното RGA е много яко да само дето като гледам грифа е съшия като на Rg7321 което имам и аз , не че се оплаквам от него де ,но престижния гриф ако беше на това сладурче или поне материалите (дървата да бяха други).Иначе има някакви нови адаптри много бих искал да ги чуя , с две думи Ibanez RUUULlz :ok:

сега виждам ,че тялото е от махагон добреее

Редактирано от chalgasucks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Ами, че то главата е толкова емблематична, че ако сменят формата много фенове на марката няма да го преживеят. :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още преди 2-3 месеца ми останаха очите в новия модел на Джо, но толкова кинти, за сега -нер но хубавото е,че има и още един модел който направо мисля да налазя,а имено: Ibanez S570B - WH White.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха!Вижте цената на новия им 8 струнен модел Ibanez RGA8-BK Black 8 String Active HH :

 

ie6spacer.gifhttp://www.guitarguitar.co.uk/electric_gui...=10010613251529

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Може аз да съм тъп и ограничен, ама не е ли една китара за свирене? Това да не са дрехи на дизайнер, че всяка година нови цветове? И като иде някой да си купува да си мисли, на кои обувки ше му подхожда...

Не съм фен на Ibanez щото всичките йм китари (с малки изключения) са с флойд...иначе не са лоши китарки. (ся е момента половината Стив Вай-овци от форума да ме намерят и.... boxed.gif )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък. :)

То затова е интересно, защото всеки човек си има някакви предпочитания и разбира се право на мнение. А и ти много разумно си подходил казвайки "Не съм фен на Ibanez ...". Всеки може да бъде фен или не разбира се на дадено нещо. Виж ако беше изтърсил нещо от рода на "Ibanez shit", което само по себе си би било доста инфантилно, тогава можеше да разчиташ на ответна реакция от Стив Вайовците. :D

 

Относно цветовете. Да, има го този момент при Ibanez разликите в част от моделите за една и следваща година да са във финиша на инструментите. Но не би било сериозно да се мисли, че е само това. Постоянно се вкарват нови неща, подобряват се стари както и изцяло нови концепции. RGA и RGD сериите им от 2010 са повече от светъл пример за това а аз съм възхитен от тях. :P

Редактирано от Bobolin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.