chalgasucks Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 хахаха другите марки китари защото са по-различни , много повече модели да ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Не е като да не са пуснали доста нови модели. Има ли ориентировъчни цени за акустичните модели? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) Доста интересни модели,но най-много ми хареса този: Редактирано Януари 14, 2010 от zeratuL_x Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Ibanez RG1550MZ-BK - Black ЛЕлееееееее е тва е китарата за мен. Изглежда супер и съм сигурен, че звучи страхотно...... Нова година, нов късмет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 7- и 8-струнен RGA! S 7320 (вече 7430) с 24 прагчета! RGD серията! Майко мила, ш' припадна! Някой да иска да си купи...бъбрек? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 14, 2010 Автор Share Отговорено Януари 14, 2010 ДА.. сега видях че сайта им вече са го променили и ги има и новите модели. Честно казано не очаквах да го направят още нс 14ти, не че има нещо лошо де. Сега темата ми е абсалютно безсмислена хаха. Междо другото в Thomann.de ги има май повечето китари и може да се види цената, друг е въпроса че към края не месеца може би ще ги има в наличност.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Въпреки, че съм един виден антифен, не мога да отрека, че Hollow body моделите на Ibanez винаги са ме кефели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Пффф.. тоя Джей ес с хъм при бриджа и сингъл нек + флоид е уникален чудя се дали е от ранга на Джей ес 100 или 1000 че някак си е Unafortable 1000-серията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Ibanez ART600-BB - Blackberry Ibanez DN500-WH - White Ibanez DN520K-DTV - Dark Night Violet Ibanez DN600-SHM - Shattered Mirror а мене направо ме изгарят ето тези особено първите две Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 14, 2010 Автор Share Отговорено Януари 14, 2010 Ще те разочаровам може би .. Ibanez JS2400 EUR 1850 в английския thomann.de Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AngusYoung Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Не съм фен на марката има едва няколоко модела които ми харесват но Hollow Body моделите много ме радват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 RGA427Z и RGD2127Z неверояни са особено с тази нова скала 26.5 лудница Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Въпреки, че съм един виден антифен, не мога да отрека, че Hollow body моделите на Ibanez винаги са ме кефели Абсолютно! Отдавна искам да си купя една, особено сега с тия нови модели. Жалко че не мога да си позволя нищо... Иии най-накрая AS-73 я има в бяло... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) За мен това: JEM Редактирано Януари 14, 2010 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlexiLaiho Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 GRD-тата са прекрасни По принцип не съм фен на китарите на Джо Сатриани ама тази е простоооооо нямам думи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts