yotzzo Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Ей, аз ли не обяснявам добре или нещо не ме разбирате. В джема на @Този не са ми криви арпежите, защото не е прекалил с тях. Само казах, че не се сещам кой е китариста от когото са повлияни, защото не се кефя на такъв стил. Относно бързо-бавно Гамбали ми е любимец, на Ингви се прозявам... По темата - всички колеги са ударили много яко! @Ямболчо както винаги показва интересно мислене. Аз няма да се включвам, щото предполагам, че ви е писнало от мен в тоя раздел. Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 хахах като казах криви трябваше да сложа и кавички"" , явно аз не те арзбирам ти не ме разбираш ама здраве да е keep jam Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 Aрпежи,кърпежи ,здраве да е! Свирене му е майката. Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 kiusha ти го каза , свирене и пак свирене , нови струни и така ... Цитирай
Tozi Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 ...и слушане на разнородна музика. И свирене и свирене и..... разходки в парка. Цитирай
Лими Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 (Редактирано) Като спомена за парка, чакам с нетърпение пролетта за да посвиря с кухарката навън. А, ако има желаещи, може да си поджемиме из парка тази година. Аз от пролет до есен съм из парковете на София. Чакам ви Редактирано Януари 25, 2010 от Лими Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 брой ме за парковете , винаги навит за грънч Цитирай
Recommended Posts