negoce7aem Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 хай еврибари такам на китарата и се счупи ръчката за извивки тя не че се счупи ми вътре самата резва се счупи на 2 и я махнах искам да попитам дали може да се оправи някак със нова резва щото е хвърлих старата не ставаше за нищо 10х предварително Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) Ако резбата на тремолото не е повредена, можеш да вземеш нова ръчка. Иначе - тремола различни - за какво точно говориш ти. Снимай! Редактирано Януари 11, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
negoce7aem Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 резбата на ръчката нищо и няма резбата вътре в китарата е счупине и я извадих и не може да се завие ръчката Цитирай
emil Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Аз до колкото разбрах явно е счупил блокчето на тремолото. Това се решава с ново тремоло. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 negoce7aem, подкрепям горното мнение. Нямам идея какво точно си направил на китарата, но не е било леко. Моля, положи малко усилие с правописа, защото дотук имаш късмет, че някой отговаря. Зор видях докато изчета писанията ти и ги дешифрирам. Цитирай
dean_dime Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) ^^^Аз дори не успях да хвана смисъла на изречението. Вместо да гадаят хората, просто снимай тремолото за да ти се даде адкватен отговор. Редактирано Януари 11, 2010 от dean_dime Цитирай
Лими Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Недосегаем, каков китар модел е твоята и стил кво свирил ти та ръчка за извивки счупине на 2? 10х Цитирай
negoce7aem Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 хахахаха хора не може да се снима хаха как да напъхам апарата в малката дупка че да видите че резбата е няма ама тъи ще ви го обясня нали се пак като си слагате ръчката я навивате на резбата за да застане?А аз нямам резба и не може да се навие хах Цитирай
dean_dime Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) A случайно да не си с темоло от рода FAT (10, 6 и подобни) дето ръчката е такава, че не се закрепва, а само пъха и при навеждане, на китарта с лиццето надолу, ръчката пада. Редактирано Януари 11, 2010 от dean_dime Цитирай
vlex Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Ма като му обясни... Предполагам, че е нещо тип флойдовете - две втулки - едната влиза в другата и се хващат на основната пластина на тремолото. Едната има и вътрешна резба и в нея се навива резбата на ръчката. Съмнява ме нормално уилкинско тремоло да си даде резбата така без бой - по-скоро тремолото ще се разпори и китарата не би ставала за нищо друго, отколкото това да се случи... Пич, поправимо е, обаче най-добре дай на някого, който разбира, да не й е*еш мамата повече... Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts