Shadowfreak_ Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Моята история ... така на 23-ти преди коледа си поръчах китарен пакет приличен за начинаещ пъл и не само ... http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5572 но се оказа че нямат на скалд... точно този модел и за това реших да си избера друг от същия сайт друг пакет доло горе на тази цена и се спрях на http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5573 + http://www.visiarts.net/catalog/product_in...products_id=232 и в момента този пакет + черната китара патуват към София в момента е в VIENNA, AT 01/08/2010 11:49 P.M. DEPARTURE SCAN (UPS TRACK ) .Дори не знам защо се допитвам до вас спред мен няма голяма разлика м/у двата пакета а и в самото звучене на 2те китари и все пак се допитвам до вас и искам да разбера какво е вашето мнение.(мнение на по - опитните от мен аз съм начинаещ) Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Ами, аз също не мога да разбера какво точно те притеснява Би ли уточнил лекичко, за да може някой да ти даде съвет, който да е ползотворен Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 10, 2010 Автор Отговорено Януари 10, 2010 Еми трябват ми мнения за 2те китари като цяло за какъв стил музика са ... Аз искам да свиря Indie/ Emo /Screamo Post-hardcore /punk-rock/ Стиловете са много и разнообразни . Има ли голяма разлика в качеството между 2те китари . Пакетите стават ли за начинаещ или стават и за малко по-напреднали ? МНОГО СЪМ ЗАРИБЕН ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С МУЗИКА и сега когато събрах някои др . лев и си поръчах 1вата си ел. китара според мен е нормално да искам да знам колкото е възможно повече. Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 (Редактирано) Двете китари са еднакви,стават основно за метъл. В смисъл, ако говориш за черната и червената.Първият Епифон сигурно е различен от тях. Въпреки че и той е с 2 хъмбъкъра, така че и той е за метъл. Аз лично не бих си купил нито една от трите, камо ли в такъв пакет. По-добре да се беше разходил до някой голям град, хем щеше да си избереш хубава китара, хем щеше да я купиш веднага, хем нямаше да има надценката на Visiarts. Редактирано Януари 10, 2010 от Чукопад Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 10, 2010 Автор Отговорено Януари 10, 2010 Бих искъл да разбера не дали ти би си купил такъв пакет а по скоро ЗАЩО според мен китарата (SG) има супер звучене. а двете китари сравнени без Overdrive (les paul & SG) ми звучат пролично за цената .. Цитирай
Valserp Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 (Редактирано) Бих ти казал, че си направил правилен избор с черната(http://www.visiarts.net/catalog/product_info.php?cPath=29_33&products_id=232), защото е с по-дълга скала(648мм) и кленов гриф. А това според мен е по-подходящо за твоите нужди. Но не бива отсега да ти скача някой пръдльо като мен и да ти казва кое "става" и кое "не става", защото ще ти се загнездят разни предразсъдъци, за които хората в бъдещето ще ти се смеят . Китарата е подходяща за първите 2-3 години свирня. После сам ще си решиш, дали имаш нужда от по-добра. Пък като пипнеш няколко други китари с други параметри, ще разбереш разликите. Редактирано Януари 10, 2010 от Valserp Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 10, 2010 Автор Отговорено Януари 10, 2010 Мерси много за мнението точно такива мнения искам .... (не да ми казват че съм направил правилен избор а дали им допада избора им и защо или пък обраъното) Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 (Редактирано) Двете китари са еднакви,стават основно за метъл. В смисъл, ако говориш за черната и червената.Първият Епифон сигурно е различен от тях. Въпреки че и той е с 2 хъмбъкъра, така че и той е за метъл. Аз лично не бих си купил нито една от трите, камо ли в такъв пакет. По-добре да се беше разходил до някой голям град, хем щеше да си избереш хубава китара, хем щеше да я купиш веднага, хем нямаше да има надценката на Visiarts. Бих искъл да разбера не дали ти би си купил такъв пакет а по скоро ЗАЩО според мен китарата (SG) има супер звучене. а двете китари сравнени без Overdrive (les paul & SG) ми звучат пролично за цената .. Изразил съм се погрешно. Не бих я купил, основно защото е от интернет. Ако бях отишъл в магазина и ми беше харесала сигурно щях да си я купя. Обаче ако избираш по няколко харектеристики в интернет сайт и 2-3 клипче от ютюб, не става. Не ти го казвам от опит, казвам го, защото съм го разбрал от хората с опит. Ако трябваше да бъде боднато едно златно правило за целият раздел, то е че като купуваш китара, отиваш, пробваш и тогава избираш.Във всяка тема направена от начинаещ, който иска да си купи китара, абсолютно всеки отговаря по този начин. И аз като теб мислех да си купя такъв пакет, точно от същият сайт, но хората тук ми обясниха кое е по-добре, послушах ги и сега съм много доволен, че съм направил така. Няма спор, че китарата ще е хубава и ще ти хареса и ще можеш да изсвириш това, което искаш, но просто има начини да минеш хем по-тънко, хем с нещо по-добро Това ми беше мисълта. Сега даже като се замисля, ако можех да се върна назад, въобще не бих си купил нова китара, ами по-скоро от някой от форума.Помня, че когато бях пуснал тема, някой ми беше предложил един експлорър и кубе за 400 лева, но не знам защо не го послушах.Сега може би малко съжалявам Редактирано Януари 10, 2010 от Чукопад Цитирай
gueorgues Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Човек като има повече познания - има и различно мнение. Всеки си има мерак да си купи нещо ново - тръпката си е друга като знаеш, че само ти си пипал китарата. Колега, честито и дерзай. не е лесно да се научи човек да свири - иска много време и много упорит труд - после обаче удоволствието е голямо и си заслужава. Китарата е супер за начинаещи - достатъчно качествен инструмент за да можеш да свириш каквото ти душа иска и да се учиш на него. След време като навлезеш в детайлите и различните звучения, и всички видове пинизи по инструментите - вече сам ще знаеш какво да търсиш и какво да си купиш. SG - то е много добър модел, защото е удобен и в права и в седнала позиция, изключително лек и многообразен. Сега ти трябва време и мерак - нищо повече Честито още веднъж Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 Човек като има повече познания - има и различно мнение.Всеки си има мерак да си купи нещо ново - тръпката си е друга като знаеш, че само ти си пипал китарата. Колега, честито и дерзай. не е лесно да се научи човек да свири - иска много време и много упорит труд - после обаче удоволствието е голямо и си заслужава. Китарата е супер за начинаещи - достатъчно качествен инструмент за да можеш да свириш каквото ти душа иска и да се учиш на него. След време като навлезеш в детайлите и различните звучения, и всички видове пинизи по инструментите - вече сам ще знаеш какво да търсиш и какво да си купиш. SG - то е много добър модел, защото е удобен и в права и в седнала позиция, изключително лек и многообразен. Сега ти трябва време и мерак - нищо повече Честито още веднъж Мерси МНОГО ! МЕРАК МЕРАК МЕРАК колкото искаш !Само има 1 проблем времето с кето разполагам не е кой знае колко но по добре да се занимавам с музика която обичам от колкото повечето от моите съученици...който се друсат пушат .... и тн .. МЕРСИ ЗА КОМЕНТАРА ! Цитирай
Recommended Posts