НиколайGK Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Здравейте. Нямам претенции да съм специалист в свиренето на пиано като вас. По-скоро съм любител - правя го за удоволствие. Преди около 1-2 години се запалих по boogie-woogie стила. Оттогава насам, се занимавам основно с него. Ще се радвам да поговорим за него, както и да споделим ноти. Аз качвам всичко, което имам. Надявам се да е полезно на всички, които търсят такива материали. http://www.2shared.com/file/10522176/bab4d...collection.html ПП: Включил съм и 2-3 книги с блус и 1 за рокендрол. Според мен също могат да са полезни - има много полезни фрази. 1 Цитирай
Mike_MnD Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) Ами аз не съм до раснал за техническата бързина иначе съм пробвал отделни "licks" и като цяло много харесвам звученето и ритъма на бугито. Иначе ето от мен няколко линка с изпълнения за буги-вуги фенове: Jools Holland Johan Blohm Dr. John http://www.youtube.com/watch?v=r79_9p_VTFY...feature=related иначе из youtube има мнофо учебни видеа едни по-полезни от други, но като цяло достатъчно за начало http://www.youtube.com/results?search_quer...m=0&spell=1 п.п. а тази тема може би е за раздела с ноти, уроци и др. Редактирано Януари 7, 2010 от Mike_MnD Цитирай
НиколайGK Отговорено Януари 8, 2010 Автор Отговорено Януари 8, 2010 Умишлено съм я пуснал тук, защото целта ми не е само да обменим ноти, а като цяло да стане някаква дискусия. Иначе благодаря за линковете Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 Ники, благодаря ти супер много от името на майка ми! Жената много обича буги-уги и има доста добра прима-виста на пианото, но не можеше да намери ноти, пък за съжаление не може да импровизира. Сега ще я зарадвам Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 И аз благодаря за споделения нотен материал! Цитирай
НиколайGK Отговорено Януари 8, 2010 Автор Отговорено Януари 8, 2010 Радвам се, че съм бил полезен. Иначе за уроците в Ютуб - от около половин година се ровя в търсене на различни такива там. Струва ми се, че най-полезни са тези на freakyhead20(холандският пианист Eeco Rijken Rapp), който има и страхотни авторски композиции(особено ми допада Boogie Woogie 12). Pазбира се, има и други добри. Ще се радвам да чуя някакви съвети на по-опитните от Вас, които са се занимавали с този стил - аз съм абсолютен любител(1-2 часа дневно свирене за сметка на около 10-те слушане ). ПП: При желание мога да кача и още ноти. Тези съм ги свалял от Интернет, но имам и някои само на хартиен носител от учителката ми. Също така разполагам и с mp3 сеймпъли на включените фрази от книгите, но вярвам, че като отлични музиканти, не се нуждаете от тях(за разлика от мен ). Ако някой все пак иска, ще ъплоудна и тях. Цитирай
Recommended Posts