Loco Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 След дълго търсене какъв е този шум от кубето когато пусна китарата и не пипам нищо метално,стигнах до заключението,че китарата не е екранирана.Та искам да питам.защото аз това немога да го направя в никакъв случай,лютиер прави ли го ? Цитирай
Yves Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) Тва онзи Джаксън? Не може китара за толкова пари да не е екранирана поне криво-ляво. Имай предвид, че и адаптерите си прихващат разни смущения, и особено като набримчиш гейна... Моите примерно бръмчат като е включен телевизора A скоро някой се оплака във форума, че хващал радио Така че прецени колко е плачевно положението, преди да предприемаш нещо. Редактирано Декември 30, 2009 от Yves Цитирай
herflik Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Аз съм тоя дето хваща радио,ама то това е много яка екстра,всяка сутрин си слушам времето,курса на долара и еврото и водещите новини . Цитирай
AngusYoung Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 ^тва с радиото ме застреля.Четох темата и беше як смях.Само не разбрах кое радио хващаше пичът. Цитирай
rinti Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Аз със една стара техника преди, хващах Веселина Добре, че вече я няма. Цитирай
Loco Отговорено Декември 30, 2009 Автор Отговорено Декември 30, 2009 Ама проблема е,че като не съм пипнал нещо метално по китарата го има този шум,а като пипна например бриджа спира .. и от много време се чудя какво е Цитирай
herflik Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) Китарата сигурно ти е с сингъл адаптери...предполагам че на 2ра и 4та позиция на ключето бученето спира нали? Ако е така няколко теми под тая има една тема ''Странен шум" чети там. Редактирано Декември 30, 2009 от herflik Цитирай
rinti Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Отговорите - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...t=0&start=0 Цитирай
sboy Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Пич провери си и кабела дали ти е добър щото ако нее има голяма вероятност да е и от него.Опитай и с друг кабел. Цитирай
herflik Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Някой отгоре написа че не е разбрал кое радио хващам ето клипче как хващам Хоризонт http://www.youtube.com/watch?v=iHDsp-A6Iew сорри за оффа have fun Цитирай
Loco Отговорено Декември 30, 2009 Автор Отговорено Декември 30, 2009 Китарата сигурно ти е с сингъл адаптери...предполагам че на 2ра и 4та позиция на ключето бученето спира нали?Ако е така няколко теми под тая има една тема ''Странен шум" чети там. Китарата ми е само с един хъмбъкър.А,гледах тази тема и темата за екранирането и просто незнам от какво може да е и най-много и мисля че не е екранирана добре. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 Ама проблема е,че като не съм пипнал нещо метално по китарата го има този шум,а като пипна например бриджа спира .. и от много време се чудя какво е Toва просто няма да спре да се получава, колкото и да екранираш китарата. Можеш евентуално да пробваш как ще е с хубав кабел, но... толкова. При китарите с пасивни адаптери, този проблем винаги присъства в различна степен. Цитирай
LucaTurilli Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 И аз имам проблем с моята китара. Като са пуснати ефектите и бучи. Ако докосна струните спира. Мисля си, че е от това, че са метални самите струни, а адаптерите разчитат на магнитните сили и придават сили/трептения на струните и ги засичат . Друга причина е самите ефекти, които вкарвам като реверб, той вкарва доста шум без да свиря. Кабела играе роля също, понякога леко като се кривне и много шуми като не прекъсва сигнала. Цитирай
Get off Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 Тва онзи Джаксън? Не може китара за толкова пари да не е екранирана поне криво-ляво. Вчера ми доставиха новата китарка Gibson Les Paul BFG Gary Moore. Даже още не съм се хвалил във фукнята с нея щото се колебая дали да я задържа. Като пусна струните бучи та се къса. Изобщо не съм очаквал такова нещо.Иначе китарката е супер други забележки нямам ама това си е направо излагация. Имам още три китари едната от които със сингли и с тях нямам подобен проблем. Дори като намаля нека (който е сингъл койл) шума си остава. Цитирай
Recommended Posts