Kelly Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 И аз може да се появя Ще ти пазим място на паркинга за розовата проходилка-кабриолет,обещавам! еее супер,че миналия път нямаше места и паяка ми я беше задигнал ......а трябваше бързо да се прибирам да си пия млякото с какао Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 Преди да настъпи вечерния час... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 миналия път нямаше места и паяка ми я беше задигнал... Който не може да лети - така е Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Който не може да лети - така е Е хвалиме ли се сега А който владее Силата какво да каже по въпроса Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Нали се сещате ,че с едното голо ентусиазирано решение нищо не става... Толкова различни хора като натури,вкусове(всякакви,не само музикални),виждания... Да се съберем,поговорим,да преценим,пък може и да се получи нещо. Та така - 3 март,петък,мястото е известно,час - кой когато дойде - никого не връщаме! Резервации? Басисти? Цитирай
musicman Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 След сбирката на форума предлагам да се занесем на концерт на Балканджиите! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Аз съм за, само че някои форумци споменаха, че идването "кой когато дойде" ще се случи във времето след 22 часа... Така че някой ще трябва да ги изчака Цитирай
niki123bg Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Малко ми се изгуби нишката докато разгледам тези 8 страници, та... къде ще бъде сбирката ? Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Където се запознахме; на същото място... Престъпниците винаги се завръщат на местопрестъплението. Цитирай
Anakon Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Айде все пак кажете час....поне приблизителен Че да знам кога да цъфна Цитирай
assoass Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Айде все пак кажете час....поне приблизителенЧе да знам кога да цъфна цъфни в 8h! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 Час приблизителен - аз след 19:00ч би трябвало да съм там. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 А резервира ли нещо или... както доде? Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 А резервира ли нещо или... както доде? Конкретно за това заведение до сега не се е налагало да се правят резервации и гафове не е имало. Следователно - по пет на нож и... Цитирай
Recommended Posts