CorvusCorax Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Хей, да доведеш и добермана тогава! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 10, 2006 Автор Отговорено Февруари 10, 2006 Пада се на Трети Март... :wall: Чудесно,никой не може да ни обвини,че не сме родолюбци и патриоти!!! :inlove: P.S. Пък и ще си имаме заря за фон на пиянските изцепки... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Ами то си ни е почти навик вече да се събираме на национални празници Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 Протоколно напомняне - остава една седмица до следващата явка. Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Триаа да напраиме форумен джем скоро. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Триаа да напраиме форумен джем скоро. Именно. И не петък вечер, да ви се невиди! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 Нали се сещате ,че с едното голо ентусиазирано решение нищо не става... Толкова различни хора като натури,вкусове(всякакви,не само музикални),виждания... Да се съберем,поговорим,да преценим,пък може и да се получи нещо. Та така - 3 март,петък,мястото е известно,час - кой когато дойде - никого не връщаме! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 час - кой когато дойде Ама хайде ако обичате малко по-конкретно с часа, че ми писна всеки път да идвам пръв и да кисна САМ и да ви чакам да се появите. По принцип сме се разбрали, че по дефаулт е от 19:00, така че... Ако може поне още един да дойде навреме... Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Е аз съм точен!!! Ще има пак запой а?Там съм! Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Пияндета. Пак ще свирите на пиЯно а аз пак ще закъснея с 5 дни Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 час - кой когато дойде Ама хайде ако обичате малко по-конкретно с часа, че ми писна всеки път да идвам пръв и да кисна САМ и да ви чакам да се появите. По принцип сме се разбрали, че по дефаулт е от 19:00, така че... Ако може поне още един да дойде навреме... Хм,това,че за една или две срещи сме се разбрали от седем не означава,че трябва непременно да сме на лице точно в 19:00.Много хора сме,всеки си има ангажименти и заетости. Но конкретно за случая ще гледам да съм там в седем - 3-ти март е и съм почивка,така че предполагам да не ми е проблем. Цитирай
cecomeco Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 (Редактирано) Аре там сме. Аз винаги навреме идвам (иначе съм скромен ). Редактирано Февруари 26, 2006 от cecomeco Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 И аз може да се появя Ще ти пазим място на паркинга за розовата проходилка-кабриолет,обещавам! П.П. Шегувам се,да не се вържеш сега? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Идеята беше, че сервитьорката ми налита, а съм малък и не мога да се оправя сам Хайде, да дойдете навреме Цитирай
Recommended Posts