IgniteAll Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Ти го каза!!! И аз затова сега се обадих на човека. Явно няма да можем да разчитаме на редовност от страна на това заведение. Яко е, приятно ни беше, но ако не можем да сме в конкретния ден(който даже изместваме), просто не върви. Ако искате да го направим по-другата седмица, ама така става някакво... Абе, мамка му и прасе!!! Цитирай
vhcs Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 (Редактирано) тука до нас има едно симпатично пънкарско кръчме в двора и е доста приятно. бирата е на цена магазина почти и е приятно, събират се свежи хора само дето не вярвам да правят резервации защото по-готината и голяма част е на открито. Намира се на Солунска, от Ботев като тръгнеш към Витошка на няма и 20-30м в дясно. Много е пънки кръчмата ама мене си ме кефи ... метнете 2 очи и въпросната събота мога да се "жертвам" да седна от обяд на бири да пазя места ... ама не гарантирам че до довечера няма да лежа под масата и местата пак да са заети ... Редактирано Май 3, 2008 от vhcs Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 Срещата се отлага! Подробности ще дам по-натам. Алекс, благодаря за предложението - ще го обсъдим. Цитирай
vhcs Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 нещо ново ?!?!? ... няма ли да има запой скоро на форума. Сега поне е лято и може и на открито да се срещаме - Баба Яга примерно или нещо от тоя сорт :-) .. дори ще е по-яко Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Ново, ново... Бос ни, Рафаил, не ще да резервира на 4 юли, ПЕТЪК, първи такъв от месеца, заведението СПОРКО, което освен че е приютявало форумни сбирки, се намира на един х.й от стадиона Академик, дето ще бъде на същата дата от около 20.00 концертът на ДЕФ ЛЕППЪРД и УАЙТ СНЕЙК. Не се знаело кой щял да дойде; я се пребройте веднага форумците, дето ще бъдем на събитието, та да му светне на бай Рафо, че в ПЕТЪК, първи от месеца, и то след концерта МНОГО ФОРУНА ГАД ще търси де да се разкваси. Това е моето предложение. Вие сте на ход, агенти. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 Буря от овации и ... нито един навит. Ало, Тимуровчетата? Що така бе? Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 8, 2008 Автор Отговорено Юли 8, 2008 Следващата сбирка за София ще се състои на 11-ти юли, петък, годината е настоящата. Началото е в 19:00ч, мястото е "Спорко". Подробности за заведението: http://www.zavedeniata.com/index.php?page=...7&pub=15528 П.П. Мони, теб защо те нямаше последно? Ще си пишем отсъствия. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 ... и на Docc, и на Rocko BG, в такъв случай. Ми Кодвърдейл и Джо Елиът се разпяваха наблизо, та реших да отскоча да ги видя барем... Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 8, 2008 Автор Отговорено Юли 8, 2008 Кхм-кхм... Дали си заплес? Говоря за преди месец,човек. Иначе и аз бях там,където и вие. Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 ... и на Docc, и на Rocko BG, в такъв случай.Ми Кодвърдейл и Джо Елиът се разпяваха наблизо, та реших да отскоча да ги видя барем... Стига се оправдава с хорат ве... Се недоразбрал... Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 ... и на Docc, и на Rocko BG, в такъв случай.Ми Кодвърдейл и Джо Елиът се разпяваха наблизо, та реших да отскоча да ги видя барем... Стига се оправдава с хорат ве... Се недоразбрал... Д Т И Б Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 8, 2008 Автор Отговорено Юли 8, 2008 Хайде,хайде - любезностите в петък, като се видим, и с по бира в ръка! Цитирай
vhcs Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 ще се състои на 11-ти юли, петък ооо, няма да пропусна ... аз съм налиния ! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 9, 2008 Автор Отговорено Юли 9, 2008 ^ Алекс, ти за толкова нови придобивки се похвали, че имам основателни подозрения кой би трябвало да плати сметката в петък ... Цитирай
Recommended Posts