TheDreamGirl Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 хехе, беше супер, хора искам снимкиииии Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Не помня някой да е снимал, но може просто да не съм разбрал... Все пак, срещата наистина беше от най-добрите Точките ми обраха Роко и неговата компания - супер много ме изкефихтеееее Цитирай
morticia Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 аз за пръв път идвам и дойдох благодарение на Термита и много се накефих ... напрао няам търпение да дойде 3ти ... (първия петък на ноември) .. Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Не помня някой да е снимал, но може просто да не съм разбрал... Все пак, срещата наистина беше от най-добрите Точките ми обраха Роко и неговата компания - супер много ме изкефихтеееее ааааа, имаше снимки, даааа ама ти май закъсня :think: следващия път недей! ей, малкия Роко беше страшен обаче муцка Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 качил съм снимките тук http://store2.data.bg/shirpotreba/FORUM%20...ION/OCT%202006/ некой треаше да се сети да сложи против червени очи ама не съ, следващият път шса сетя Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Уфф, явно съм окъснял за фотосесията, та да се увековеча и аз на форумна сбирка, ама Роко младши беше върха. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Освен това ти останаха едни пари в мене, Дилетанте. Тряа да кажеш кога ще се видим да ти ги дам. Ако искаш заповядай на вокалската среща Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Айде на следващата среща на 3-ти ноември. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 ха ха ха и мене ме има на 2 снимки ама в гръб ...много добра форумна среща -признавам Цитирай
Termy Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Приятна среща беше. Добре, че поне чао успях да кажа Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 извинявам се, че не успях да снимам всички и не успях да кажа чао на всички, трябваше да си тръгна набързо, ама виждате ли който позира колко добре стаа, можем следващия път да направим едно албумче Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Аз имам да се извиня на последните мохикани пак Тва да бързаш от НДК до Японския не си е работа ! Редактирано Октомври 8, 2006 от fLiSk Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 хехе, снимките са страшни, ама там където съм аз, ако ми одрежете главата, още по- хубаво ше стане Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Ай стига сте я флуудили тая тема бе, някои, дето сме абонирани за нея не можем да си разчистим пощата от вас Цитирай
morticia Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Приятна среща беше. Добре, че поне чао успях да кажа .... дето не искаше да хоим в 10 а то4но тогава отидохме .. е нищо де Цитирай
Recommended Posts