sa6tiat Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Днес е национален празник, амиго... Къде ще се денем, ако... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 Днес е национален празник, амиго... Къде ще се денем, ако... Точно поради това - още вчера всички "българе" се засилиха из Прованса,да надигат бокали - дреме им,че е национален празник,важното е,че не са на тръстиката(работа)... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Чудесна вечер беше снощи - ставаме все повече с всеки следващ път! П.П. Тия ракийки с тараторчета колко са коварни само... Цитирай
fLiSk Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Пияндета! Държа да изразя публично възмущение от факта, че тез ра'оти ста'ат кат' ма няма! И то все 5 - 6 дни преди да се върна! УЖАС! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 (Редактирано) Тук е мястото да обсъдим за амнайсти път предложението на човека Цецомецов; значи, агентът може да откара уредби+барабани където трябва; само трябва да му намерим гоооолямо помещение, дето да се направи тряс унд бум. Но като ви гледам организацията... Най-добре ще е да наемем групово "Лиляна Димитрова" /студ. дом/ и да се сцепят мозъци и перушини... Някой друг живот, несериозници. Пускането на чалга беше краят на света. Ако се повтори, бойкотирам тъпия коптор, който "сервира" подобни прелести. Дано е било инцидент на хормонално увредена временна мома-барманка от Криводолски бълвоч. И накрая: КЪДЕ Е? Редактирано Март 4, 2006 от sa6tiat Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 И аз съм махмурлия,ама при теб е перманентно... Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Аз съм махмурлия от "музиката", дето слушахме. При теб май причината е химическа... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Ами... И аз съм махмурлия .... А между другото... ЦЕЦКА РУЛС!!! Цитирай
DILETANT Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Абе какво се оплаквате от снощи? Аз съм бодър като кукуряк. Явно без Цецка сме загубени. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Да напомня,че поредния първи петък се задава.Имаше възражения от някои хора миналия път по отношение на мястото(кръчмето) - нямам нищо против да се съберем на друго място,въпросното заведение и на мен не ми е сред любимите... Но - очаквам предложения за алтернативи - работещи до късно,с възможност да се разместват маси и все пак да ни изтърпят - миналия път бяхме около 35 човека! Та така? Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 (Редактирано) Да напомня,че поредния първи петък се задава.Имаше възражения от някои хора миналия път по отношение на мястото(кръчмето) - нямам нищо против да се съберем на друго място,въпросното заведение и на мен не ми е сред любимите... Но - очаквам предложения за алтернативи - работещи до късно,с възможност да се разместват маси и все пак да ни изтърпят - миналия път бяхме около 35 човека! Та така? Някоите хора цитират култовия Император: imperor Пуснато: Mar 7 2006, 04:44 AM Аз съм стреснат, трогнат и... разочарован! Хора! Вярно ли е, че форимните срещи минават на чалга?! Е не!!! Нямам думи! Мога да препоръчам заведение, в центъра, където тази простотия няма да се случи. Цените са нормални, по-скоро ниски. Всеки последен петък от месеца се събираме там с хората от старата махленска компания и понеже сме си дърти я караме на Юрая, Пърпъл, Флойд и т.н., т.е. - както на нас ни е угодно. Редактирано Април 1, 2006 от sa6tiat Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Hard'n'Heavy? Местенцето е ново, обширно е и, както бяхме обсъждали преди време с Шефа, на самообслужване е, така че няма как да има цакня с парите. И не е скъпо. Музиката - от рок до метъл, може и да си носим. Ще проверя точния адрес, за да дам карта, но е една от преките на Мария Луиза, същата, на която е магазина на Вермахт. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Hard'n'Heavy? Местенцето е ново, обширно е и, както бяхме обсъждали преди време с Шефа, на самообслужване е, така че няма как да има цакня с парите. И не е скъпо. Музиката - от рок до метъл, може и да си носим. Ще проверя точния адрес, за да дам карта, но е една от преките на Мария Луиза, същата, на която е магазина на Вермахт. Действай,че няма време.Аз вече съм в сесия и няма как аз да го свърша - така че очаквам сериозно отношение,младши! Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Грааа, грааа - на теб разчитаме, гарго рошава! Хайде със здраве! Цитирай
Recommended Posts