Necrophagist Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Едно момче,явно голям фен на дет и на мен започна да ме засивса с писма ,че иска да направим общ кавър.Момчето е от италия и свири от доста време на китара.Записахме по едно скромно видео и той го смеси,получиха се малко разминавания на места но е на добро ниво Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Едната от любимите песни на Death! Бах, човек, много добре се е получило... Камерата на китариста със бисирича на като на Шълдинер е малко бъгава, нооо много се изкефих като цяло Цитирай
icho7ryches Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Евалата, добре се е получило! Цитирай
Joys Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Хареса ми изпълнението. Сложете и още малко инструменти .... разни тупа лупа басища тва онова. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Браво бе, много сте яки Necro-човеко, с какъв адаптер свириш ? Цитирай
Necrophagist Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 Дайте по ред на номера че забравих за тази тема днес Ами човека с Б.С.-то съм аз и е вярно че камера не е добре,така се получи защото резолюцията на която съм снимал е била големичка и фреим трейта нещо не съм наместил.По принцип отзад се чува оригалната мп3-ка но записите на дет от този албум като цяло са с ниско ниво и малко кофти за правене звук и китарите се чуват много повече от мп3-ката.Адаптера ми е seymor duncan JB Trembucker,по принцип съм слагал и dimarzio X2N но не ми звучеше добре и го върнах дънкана Скоро може да пуснем crystal mountain защото вече аз съм записал моята част а пък и момчето е навито.Бях приготвил тази песен за фаталния 13-ти,но се забавих с микса защото пътувах за софия,че бях обещал една репетиция и реших да я пусна по късно Цитирай
Recommended Posts