KAE Публикувано Декември 31, 2005 Share Публикувано Декември 31, 2005 Значи в Gmail-a преди малко качих: 1. Progressive theme - леееко повлияна от Dream Theater:) Всичко е синтетично, поради липсата на хапаратура за приличен запис. Подканвам (ако има заинтересовани) лица (предимно китаристи) да нажулят тяхно (люто) соло върху тая тема и да постнат резултата. 2. Chalga impossible - парчето е "phone ready" - качвате го на телефона си и вече имате уникална чалга, залагам си главата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 31, 2005 Share Отговорено Декември 31, 2005 прогресивчето е яко евала. готино звучи, макар и синтетично чалгата ме разби хахахаха! култ! веднага го качвам на тел-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Декември 31, 2005 Share Отговорено Декември 31, 2005 Еееее тва чалгата е станало ееееебати гаврата!! Евалаааа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Декември 31, 2005 Share Отговорено Декември 31, 2005 Прогресива е гот, midi-то не можах да чуя, нещо не се задейства синтезатора при мене - някви банки се слагало. Барабаните как ги правиш ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Декември 31, 2005 Автор Share Отговорено Декември 31, 2005 (Редактирано) Прогресива е гот, midi-то не можах да чуя, нещо не се задейства синтезатора при мене - някви банки се слагало. Барабаните как ги правиш ? Изпускаш, пич, слушай чалгийката непременно, ще ти хареса :green: MIDI-то съм го правил с дефолтния синт на WinXP. Иначе барабаните на прогресив темата са излагация, ползвах някакви AKAI-ски семпли, ама убий ме, не знам точно какви.... Алтовете са под всякаква критика, така че за тях си затворете едното ухо Да добавя: за бараните ползвах и EDIROL Super Quartet. Баса е пак от него. Диста на "китарите" е JCM900 от Simulanalog Guitar Suite, китарите и синта са на Logic Audio :green: . Редактирано Декември 31, 2005 от Калата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Декември 31, 2005 Share Отговорено Декември 31, 2005 (Редактирано) ще си взема бележка и ще видя да пооправя синта, обаче аз от бая време се опитвам да наредя някакви барабани - две програми имам за това, ама не ми върви на дръм тракове, та "попивам" за сега само съвети Редактирано Декември 31, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Декември 31, 2005 Автор Share Отговорено Декември 31, 2005 Ми няма смисъл да ползваш 100 програми - всичко е просто въпрос на семпли...Бъзикай шибаните софтуери, тва е начина, аз без коса останах докато докарам що-годе приличен звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 1, 2006 Share Отговорено Януари 1, 2006 Прогресива е много интересен и определено "а ла Петручи" Смяната на бийтовете кефи. Чалгата ... ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 1, 2006 Share Отговорено Януари 1, 2006 /Офф: Абе кви са тия хави, бе, в тоя форум всички ли са от Русе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 1, 2006 Share Отговорено Януари 1, 2006 Много яка "Чалга Импосибъл" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Януари 1, 2006 Автор Share Отговорено Януари 1, 2006 (Редактирано) Ах, вий, чалгаджийчета таквиз! :green: :green: :green: Ай наздраве за новата година и от мене Обещавам да пусна още 1-2 подобни гаври :violin: А за едно люто солце върху прогресивчето няма ли мераклии?!? Редактирано Януари 1, 2006 от Калата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Януари 2, 2006 Share Отговорено Януари 2, 2006 Калата, прогресивчето е добро като синтетично изпълнение, макар и аз само на разпределението на клавирния звук да се изкефих. Ясно е, че с Ibanez или Musicman ще звучи перфектно, но заемките от DT са очебийни... особено от The Mirror... за 2/4-то става въпрос. Фен си на DT то си личи... На к'во свириш и на колко години си? Давай други идейки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Януари 2, 2006 Автор Share Отговорено Януари 2, 2006 Калата,1.прогресивчето е добро като синтетично изпълнение, макар и аз само на разпределението на клавирния звук да се изкефих. 2..... но заемките от DT са очебийни... особено от The Mirror... за 2/4-то става въпрос. Фен си на DT то си личи... 3. На к'во свириш и на колко години си? 4. Давай други идейки... 1. Сърдечно благодаря за положителните оценки 2. Целта беше да чуя 9-ките (двете квинти) как обаждат през Маршалчето в каква да е композиция, колкото и заимствана и мижава да е 3. Ский ми профила и тема "Самопредставяне" 4. Още веднъж благодаря за положителните оценки, дано съм вдъхновил достатъчно ....и не заспивай пред екрана, идейките предстоят...скоро...само да докопам яка връзка за ъплоуд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Януари 2, 2006 Share Отговорено Януари 2, 2006 2. Целта беше да чуя 9-ките (двете квинти) как обаждат през Маршалчето в каква да е композиция ?!? Какво Мarshall-че, ве... На мен китарата и баса си ми звучат "синтетика"... сиреч синтезаторни... или си прекарвал line-out-а през Marshall?!? Нещо не те доразбрах май... Или само се шегувкаш тука с тия усилватели!? Ако наистина имаш китара и Marshall, би трябвало да можеш по-добре да направиш микса, струва ми се! Китарата самостоятелно звучи добре, макар да мисля. че е синтезирана... или бъркам?! Абе синтетична си е, ей го сега пак я слушам... Чалгата не ме кефи, личи си че е неискрена... за разлика от прогресив темата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Януари 2, 2006 Автор Share Отговорено Януари 2, 2006 ...Да добавя: ... Диста на "китарите" е JCM900 от Simulanalog Guitar Suite, китарите и синта са на Logic Audio :green: . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts