Angrya Публикувано Декември 18, 2009 Публикувано Декември 18, 2009 Затваряйте тоя форум след 23.00.!!! Има женени хора..жените ги чакат по леглата.. срамота..! Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Кажи на модераторите кой е мъжа ти и кога да го банват за през нощта. Няма нужда да спираш радостта от спаменето и флууда на свободните души! Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Затваряйте тоя форум след 23.00.!!!Има женени хора..жените ги чакат по леглата.. срамота..! Е-е-е, тва е един от най-яките постове, които съм чел из форумите напоследък. Представих си жена по пиньоар с маска за лице, ролки за коса и точилка в ръка. Класика един вид. Особено завършека... Срамота!!! Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 (Редактирано) Mного добро представяне! Редактирано Декември 18, 2009 от Ивелин Цитирай
Icarus Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Аз жена нямам, имам си само китарка Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Боцнах аз едно търсене из форума за някои леки съвпадения и мисля, че дебелострунния колега Басурендер е загазил Човек, дай да ти съставим един график за бан със скрипт и направо да действаме. Разбирам жена ти, човеко(яко тя е изригнала тук, но на това ИП само вие ми излязохте ). И аз имам същите мигове с моето диваненце удома Дори ми седи на главата и ако види, че банвам някого и му става адвокат. Ех, ма си ги обичаме жените и правим компромиси. П.П. Жените на музикантите винаги са добре дошли сред нас. Ние сме мили и добри хора, които НЕ пием, не пушим, не говорим за коли и сме нормални и психически стабилни. Имам усещането, че ако направим един подраздел за вас ще го напълните на момента с теми 2 Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Вярно е - аз за това на мойта няма да го покажа! Ще го оспами @Басурендер - СТИГА, БЕ?! Цитирай
Heartman Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Малеее аз за това на моята и чета само вицовете,за да не мрънка че по цял ден стоя във форума 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Братя, съветвам ви да подхождате с нужния РЕСПЕКТ към жените си. И особено към авторката на темата, ако това наистина е Светла Водката! Тук не става дума за пеньоари, ролки и точилки. Имайте предвид, че това крехко на пръв поглед момиче успя да озапти бесния рокер Басурендер и да го превърне в семеен мъж с две деца. Шапка и свалям за смелостта да пусне тази тема - само да знаете жена ми откога се кани да направи нещо подобно. А я си представете, че вземат да се съюзят и с други нежни половинки на колеги от форума? Майка ни жална тогава... Опасността да се превърнем в подфорум на БГМАМА изобщо не е за подценяване! Тъй че не смейте да пренебрегвате жените си и никога не прескачайте увертюрата към рок-енд-рола 1 Цитирай
Heartman Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 ^Аз само си го мислех ти го каза Не ми се мисли за женската солидарност в тоя случай.Ако се организират,ще бъдем по леглата още в 22:00 да изпълняваме някой задължения 1 Цитирай
Anakon Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 П.П. Жените на музикантите винаги са добре дошли сред нас. Ние сме мили и добри хора, които НЕ пием, не пушим, не говорим за коли и сме нормални и психически стабилни. Не го слушайте!!! Тук е абсолютен бардак - всички до един сме наркомани, алкохолици, шизофреници, педофили, некрофили, слушаме и свирим сатанинска музика и въобще тук върлуват поквара и пълен разврат!!! 2 Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 ^Ти някой ден ще влезеш в Скайп и ще ти скъсам ушите! Все пак, колеги, обичайте си половинките били те нежни или не чак дотам. Те са ни упората! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 @Anakon, ПОКЛОН! Това е цитата! Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 (Редактирано) А я си представете, че вземат да се съюзят и с други нежни половинки на колеги от форума? Майка ни жална тогава... Опасността да се превърнем в подфорум на БГМАМА изобщо не е за подценяване! Мале-е-е...шшшшшт!!! Пепел ти на устата! Абе скрийте я тая тема (под предтекст, че спамя) - може още някоя жена да я види...!!! Редактирано Декември 21, 2009 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts