keeper Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 И аз с това го правя - един гаден скрипт - ама после не минава без рисуване - особенно дриловете....мъка..... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Не съм казал, но пак повтарям: Илюстрейтъра има импорт на ПДФ и влиза перфектно! Специално тия от Tonepad - гарантирам!!! Илюстрейтър има портабъл версия - пускаш тръгва, импортваш, принтиш. Пийс ъф кейк. Какви са тия рисуванки и глупости... Ето какво съм си импортнал и моднал по тази схема: Медта и елементите са на различни лейъри, грид-а е на стандартните размери за платки, стъпката за местене също, може и да ти лепне... доста елегантно е като за софт, който не му е туй работата. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) С програмката InkScape може да се отвори pdf, да се копира сърържанието му и да се paste-ва.... мисля, че ще свърши работа. Отделно, ако ти потрябва такава опция, с PDF Creator можеш(без принтер) да емулираш принтер и да печаташ върху pdf файл. Редактирано Януари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
keeper Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 И така става - но това не спестява цъцкането за дрилове при по-сложните платки, а и е по-разумно да си ги прерисуваш. Засега не съм открил някакъв истински начин от pdf или каквото там друго има да се вкара читаво в софт за платки. И още търся топлата вода - дотогава ще си рисувам славно...... Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 ^+1 няма свестен начин за момента за съжаление. Да видим кога нашите приятели от алтиум ще ни пуснат гювеч и ще добавят тази опция. Цитирай
Recommended Posts