Mairomaster Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 След малко игра извода: http://members.home.nl/nahutec/kxtutor/quickkx.htm това супер много помага! Сега всичките входове си бачкат добре. Да е жив и здрав Baby Thomas и по-почно старите му постове Цитирай
noflip Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 кви настройки толкова правите по тия kX бе хора? сейвате си default схемата, за да не пищите после, че я няма, давате clear DSP, отивате в подраздел ProFX и правите следния сетъп: а ако само свирите без да записвате: горния src e FXBUS 0/1, а долния е line-in. Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 С настройката от първата картинка най-вероятно докато бичиш през хост-програмата си (например безапелационната програма Reaper) и си инсъртнал някъв китарен плъгин (Guitar Rig, Amplutube, TH1, ReValver) ще чуваш и чистата си китара както влиза в компа (ако не заглушаваш ръчно всеки път IS2 канала на AC97 In 2 входа през Kx Миксера), прав съм нали! Вече е налична версия 3550 на kX драйвера. Който се интересува - лично съобщение. Добре де, айде. Внимателно си вижде операционната система и някои особености с Vista и Winдоюс 7: http://www.driverheaven.net/general-discus...ed-x86-x64.html След него е препоръчително да си изтеглите и FxPro модула оттук: http://www.driverheaven.net/effects-dsp/70...l-mx6-ac97.html Махате предния FxPro.xkl файл (най-добре го архивирайте някъде) и... Слагате новия в папката на инсталирания вече драйвер и с десен бутон му давате Register. Оттам насетне трябва да видите кои модули за вход и изход съответстват на вашата карта с проба-грешка или лутане из същия форум, откъдето давам линковете. Не сте малки, оправяйте се. Цитирай
noflip Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 С настройката от първата картинка най-вероятно докато бичиш през хост-програмата си (например безапелационната програма Reaper) и си инсъртнал някъв китарен плъгин (Guitar Rig, Amplutube, TH1, ReValver) ще чуваш и чистата си китара както влиза в компа (ако не заглушаваш ръчно всеки път IS2 канала на AC97 In 2 входа през Kx Миксера), прав съм нали! ами той line in канала винаги си е mute-нат. иначе се обезмисля втория скрийншот . искам да добавя само, че ако искате да записвате през Wavelab или да използвате Specrum Analyser, като Pinguin Audio Meter, е хубаво да свържете src-а ма line in-а с последните два pin-a от k1it. с други думи - no asio. Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Картата е SB0400 - Sound Blaster Audigy 2 Value Сложих KX драйверите, но нещо не можах да звукна. Настроил съм reaper да ползва КX и ASIO и до тук. Разглеждах менюто на драйверите обаче малко сложно ми дойде. Някой може ли да ме светне как да си подкарам line in? Пробвах във всички дупки по картата, но в рийпър нямаше индикация да има сигнал. 10x Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Не ми се ще да те обезнадеждавам, но твоята карта частчно се поддържа от иначе този великолепен драйвер за Creative аудио карти. Ето виж сам: http://kb.kxproject.lugosoft.com/list.html Partially Supported Soundblaster Audigy 2 Value SB0400 10k2 7.1, I2S Codec Present, mostly supported Принципно не би трябвало да имаш нещо фатално несъвместимо, затова ми пиши на лично съобщение и ще ти помогна в skype. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Ето ТУК съм обяснил какво и как се прави с кХ драйверите. Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Съжалявам обаче търсих. Просто търсих в търсачката KX драйвери през google. А темата е с друго име. 10x Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Мисля че намерих отговор на моя въпрос. Ако може някой мод да затрие темата че стана безсмислена. 10x Редактирано Декември 16, 2009 от bluelemon Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Значи ето докъде стигнах Уинампа свири, Като заредя трак във рийпър също свири и то през ASIO, обаче сигнал от лайн ина така и не можах да вкарам. Почвам да си мисля или че не ми засича линейния вход или кабел. Ама с този кабел си свирих в картата на дъното. Обикновен моножак малък. Какво пропускам? Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Да помагам ли или пак сам ще мотаеш реални и виртуални кабели, че като гледам какви ги усукваш и размотаваш... Довери се на пробвалия. Ще ти обясня всичко от - до. По скайп. Цитирай
BlindVictim Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Там където ти е AC97 в миксера, избери входа от който ще записваш и цъкни Gain да ти е пуснато, дори да е на минимум, но да е активно. На Recording мисля, че AC97 трябва да е активно. Разцъкай там. Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 ^Далеко... по-скоро студено Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Тръгна всичко, благодарение на онлайн асистанса на BaMnupa Много бързо и качествено ми обясни човека Цитирай
Recommended Posts