musha Публикувано Декември 12, 2009 Share Публикувано Декември 12, 2009 (Редактирано) ето го зверчето Редактирано Декември 12, 2009 от musha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Декември 12, 2009 Share Отговорено Декември 12, 2009 Много е добра китарата, но с естествен цвят е по-яка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Декември 12, 2009 Share Отговорено Декември 12, 2009 ми става, ти кво ша кажеш ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nordon Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 Сива е, с бял пикгард.... върви ли като мнение? От линка, който си постнал, друго май не можах да видя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 (Редактирано) Made in Indonesia 22 medium size frets Rosewood fingerboard Baswood body Maple neck За адаптерите мога да кажа повече, тъй като съм я пробвал китарата. С дистър не ми харесва как звучат, въпреки че имат сравнително напомпан и силен звук, но нек адаптера на чистия канал звучи мнооооого благо, както и в комбинация с мидъл-а. Много хора, които са имали тая китара, казват, че за начинаещ е по-яка от евтините скуайъри и я предпочитат, па си има и хъмбъкер на бридж позиция. Но много разстройва..... по тоя компонент си е баш скуайър. Общо взето, ако не си начинаещ, си вземи някаква друга китара - мое мнение. Дано съм помогнал Cheers Редактирано Декември 13, 2009 от Janick_Gers Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts