Acei Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Ползвам вече година ER-20:... здравей има ли в БГ място от където да се купят такива тапи? поздрави Цитирай
Drone Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Аз още го карам хардкор,но забелязвам вече че дясното ухо ми заглъхва постоянно и мисля да минавам на тапи.Но се чудя какви ? И къде в Пловдив може да има ? Цитирай
Danny47 Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Момчета, да ви е срам да носите тапи/слушалки е все едно, да ви е срам да свирите с микрофони!!! Във всяка аптека има тапи за под 1лв. Ако не ползвате защита за ушите си, направете го час по-скоро! Цитирай
niacin Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Слушалките не ги ли ползваш за метроном ? Или само за "тапи" ? Хубавото на този модел слушалки е, че можеш да ги използваш както само за заглушаване ("тапи") - например докато се упражняващ без музика - така и за метроном/playalongs/музика без да трябва да надуваш нивото на звука за да компенсираш силата на звука от барабаните. Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 Някои слушалки за телефони (Sony Ericsson, Nokia) са с тапички, които доста добре уплътняват (ако можеш да си ги завреш правилно в ухото...). Аз ползвам такива от както почнах да свиря на истински барабани и ми върши супер работа, 'щото хем режат супер много от звука, хем мога да си запиша и пусна метроном от плеъра. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 Споменатите от мен по-горе тапи ги пазарувам от един търговец в английския еБей, шипинга е смешен, като цяло сумата е около 20 лева за комплект и могат да се ползват поне година (нашите толкова направиха и са 6). Нямат НИЩО общо с тия от аптеката, които имат съвсем друго предназначение и според мен изобщо не стават за свирене! Цитирай
Drone Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 Тия от аптеката са само за заглушаване.И се използват при работни условия.Иначе ако става въпрос за тия слушалки като на sony ericsson и аз имам такива,но чак толкова не помагат.Догодина сигурно ще взема едни vic firth. Цитирай
just_drummer Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 (Редактирано) Слушалките не ги ли ползваш за метроном ? Или само за "тапи" ? Хубавото на този модел слушалки е, че можеш да ги използваш както само за заглушаване ("тапи") - например докато се упражняващ без музика - така и за метроном/playalongs/музика без да трябва да надуваш нивото на звука за да компенсираш силата на звука от барабаните. Супер може да си взема такива, защото сега като свиря и реша да цакам "Playalong" и трябва да набича мониторите и става една . И както каза Дани няма нищо срамно, дори да ти се виждат тапите или слушалките. По-важно е здравето. Пък хората ако се кефят на музиката няма да им дреме дали имате или не . Редактирано Декември 16, 2009 от just_drummer Цитирай
niacin Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Слушалките не ги ли ползваш за метроном ? Или само за "тапи" ? Хубавото на този модел слушалки е, че можеш да ги използваш както само за заглушаване ("тапи") - например докато се упражняващ без музика - така и за метроном/playalongs/музика без да трябва да надуваш нивото на звука за да компенсираш силата на звука от барабаните. Супер може да си взема такива, защото сега като свиря и реша да цакам "Playalong" и трябва да набича мониторите и става една . И както каза Дани няма нищо срамно, дори да ти се виждат тапите или слушалките. По-важно е здравето. Пък хората ако се кефят на музиката няма да им дреме дали имате или не . Виж един не-лош чернокож барабанист как свири с тия слушалки - Поздрави Цитирай
just_drummer Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Слушалките екстра. На мен и солото ми хареса как звучи . Иначе джазмените няма значение дали е с тапи, слушалки или без,винаги са некви лудаци Цитирай
Recommended Posts