ultramega Публикувано Декември 6, 2009 Share Публикувано Декември 6, 2009 Преди няколко дена чух това парче по радиото . Върна ме в младежките години Ето едно непретенциозно кавърче. На някой ако му се прави някаква гаргара , да рапира да се оригва и т.н. спокойно да се включва ^ кликни върху картинката, забравих да кажа 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Браво - много гот! С удоволствие бих се уригнал на развален изпански, като имам повечко време за веселба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 7, 2009 Автор Share Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Благодаря ти Ето още един кавър от същия албум, на любовна тематика ... Suck My Kiss Както ги подкарах по едно на вечер скоро ще направя цял трибют Отново ако някой има какво да добави , да заповяда Редактирано Декември 7, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Баса много му избиват ниските, кривят.. и другото което е, ти използваш ли близките микове или само си оставил руума.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 8, 2009 Автор Share Отговорено Декември 8, 2009 А сигурно има много кусури откъм звук, обаче аз се забавлявам да си свиря тея парчета За "руума" предполагам , че говориш за барабаните. Разбира се че ползвам и близките, то иначе звучи като от кладенец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 Много готи ни кавърчета! Само едно вокалче да сложи някой и ще счупва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
filip.guitar Отговорено Януари 23, 2010 Share Отговорено Януари 23, 2010 Любимата ми група!Много як кавър.Каква техника използваш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Януари 24, 2010 Share Отговорено Януари 24, 2010 Алах, Моисей ... ох добре че има хора като тебе, че ако чуя още един кавър на Металика, Айрън Мейдън, Меноуар или боже опази Smoke on the water (в превод Смок У ВудЪтЪ) сигурно ще се хвърля от 12-я етаж. П.С. да не ме разбере някой погрешно нямам нищо против гореспоменатите групи дори съм им бил див фен доста голяма част от съзнателния си живот просто ми е втръснало да отида в клуб да чуя някоя нова банда и хоп Смок У вудЪтЪ или нещо на Металика задължително от по-старичките албуми кадето саунда е ЖЖЖ ЗЗЗ и солата на Кърк са всъщност упражненията които Сатриани му е дал за домашно. Пак казвам не ме разбираите погрешно просто ми е втръснало. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bakko Limited Отговорено Януари 27, 2010 Share Отговорено Януари 27, 2010 за кавърите! РХЧП фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Януари 27, 2010 Share Отговорено Януари 27, 2010 Супер са станали парчетата, айде вокали някой да запише! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 28, 2010 Автор Share Отговорено Март 28, 2010 Следващо парче от същия албум: Lovely Man Супер неглеже е кавъра! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 1, 2010 Автор Share Отговорено Април 1, 2010 Н яма ли фенове на тоя албум и най малко такива на който да им се попява ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frustihoante Отговорено Март 19, 2013 Share Отговорено Март 19, 2013 Кво говориш...луд фен съм! Точно този албум кърти...Много добри са кавърите. Мисля и аз да кача скоро малко ред хот парчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 6, 2013 Автор Share Отговорено Юни 6, 2013 От друг албум , но поне ще мине и без вокали https://soundcloud.com/user9552137/rhcp-cover-pretty-little-ditty 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frustihoante Отговорено Октомври 31, 2013 Share Отговорено Октомври 31, 2013 Ето нещо кратко и безотговорно от мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts