Mimeto3142 Отговорено Март 13, 2014 Отговорено Март 13, 2014 Здравей. Исках да те питам дали можеш да напишеш песен за ,,най - добрите приятелки''. Благодаря предварително. Цитирай
EvilBoy Отговорено Март 16, 2014 Отговорено Март 16, 2014 в този форум само знаят на творбите да пикаят моме откажи се и бягай на форумите не залагай тука всички музиканти не открити таланати но така е във България всичко живо е в авария.. трябва да ме бива май а ? ххха 1 Цитирай
niki_2406 Отговорено Юли 20, 2016 Отговорено Юли 20, 2016 (Редактирано) Имам нужда от текст на тема забранена любов стил рап прати го на niki.pavlinov@abv.bg molq. https://www.youtube.com/watch?v=BLo8JqkVCYomelodiq Редактирано Юли 20, 2016 от niki_2406 Цитирай
talexandrov Отговорено Септември 13, 2017 Отговорено Септември 13, 2017 Здравей, трябва ми текст по мелодия за рок песен, по-скоро хеви. Интересно ми е как стават нещата, как е с плащането и други подробности. Ето ми фейсбук координати: https://www.facebook.com/todor.al Цитирай
krasimir5774 Отговорено Септември 4, 2022 Отговорено Септември 4, 2022 Здравей надявам се че ще направим добър отбор. Искам в текста да се разказва за любов да има смисъл и рима благодаря предварително. Ще ви пратя песента когато е готова. Безплатно е нали? Цитирай
Таня Шин Отговорено преди 19 часа Отговорено преди 19 часа Здравейте, търся някой( или екип ) който може да ми направи текст и музика на песен. Ако има някой, моля пишете ми за подробности на: tanyavishy@gmail.com Благодаря! Цитирай
yamaha Отговорено преди 1 час Отговорено преди 1 час AI вече пише доста смислени текстове...по някой път дори по-смислени от някои писани от хора. С музиката също не е зле - просто пускаш заявка за тематиката, стила и разни подробности като брой куплети, припеви, бриджове и др.и след секунди получаваш няколко варианта, между които да избираш. Тоналности и темпа също не са проблем да ги променяш постфактум ако нещо не те урежда. Цитирай
Recommended Posts