Jump to content
Българският форум за музиканти

EvilBoy

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от EvilBoy

  1. найстина темата е дълга дори мисля че е безмислена защото всеки има свое мнение и спора ще е доста дълъг..
  2. сега като се замисля си доста прав... :surprise:
  3. ее хора аре помогнете де толкова ли е трудно, аз на вас ви трябва някаква помощ с която мога да помогна бих помогнал а щом вие трябва да помагате никакви ви няма... :x
  4. май за пореден път няма да получа помощ... не знам защо изобщо си правя труда да пиша и да пускам теми даже...
  5. Добър ден колеги, занимавам се с рап музика и държа на истината не днешният измислен рап и в този смисъл търся някои добър текстописец които да напише текст на тема еднакви, с еднакви имам предвит че всички хора сме равни и днешното аз съм такъв ти онакъв, сещате ли се песента да изразява това че всички сме равни!!! Благодаря ви предварително и се надявам да се намери добър текстописец, аз попринцип си пиша сам текстовете но не съм много добър а искам тази песен да е много истинска !
  6. Благодаря ти , сега като прочетох твоята гледна точка найстина си прав , има ли желание има и начин , относно вълната на рап-а да доста трудна работа щот на днешно време си стана вече страшно, всеки втори се занимава с това , и аз не знам дори защо , лично аз го правя за себе си , други за пари, абе както и да е всеки си има цел с която прави нещо, мисълта ми е че мисля да те послушам и да се боря за това на което държа ! Благодаря ти отново !
  7. в този форум само знаят на творбите да пикаят моме откажи се и бягай на форумите не залагай тука всички музиканти не открити таланати но така е във България всичко живо е в авария.. трябва да ме бива май а ? ххха
  8. http://vbox7.com/play:0a4d00f5f9 кво мога да кажа авторско парче, много мъка в едно, и поредният не осъществен талант България... е надявам се поне да ви хареса !
  9. EvilBoy

    "Черно"

    мисля че текста е много добър в рок вариант !
  10. SoulSound , някои женски вокал напримерно ти ?
  11. Благодаря ви за мнението колеги, найстина оценявам мненията и ще се постарая !
  12. Добър ден колеги, искам да попитам как намирате този текст и песента които направих и записах на скоро ? ето линк : http://tekstove.info/browse.php?id=47305 и чакам мнения !
  13. EvilBoy

    Той

    не е важно колко рими има а смисъла на текста, по добре малко рими но със смисъл от колкото 1000 римувани думи но без да влагаш капка мисъл !
  14. и аз ще се включа практически зависи от стила на музиката, при рапари принципно първо се пише текста след което се прави беат-а по него, не всички правят така някои правят текста по мелодията като мен напримерно, при чалгата напримерно се свири по текста и така се записва, при всеки стил е различно и няма точно доказано как е правилният начин, всеки както може бих казъл аз.. относно това дали готов текст може да пасне на инструментал които не е подходящт за текста почти не-възможно трябва да си много добър певец за да направиш такава магия... това исках да кажа, благодаря.
  15. здравей, харесва ми твоят текст , аз си търся текстописец за един текст, ако можеш да ми помогнеш ще съм ти благодарен, ще те помоля да пишеш на E-Mail: homebgproduction@gmail.com за да се разберем..!
  16. аиде де помогнете моля ви знам че има добри текстописци които да помогнат... !
  17. бих казал доста добро метал парче евала ! Само Напред ! Респект !
  18. ето и нещо смислено от сърцето и душата може да коментирате ! много съм луд братле трябва ми доктор обажда се инспектор на този хит съм директор моят рап луд и доктора не може да помогне защото на мойте луди мисли той не може да смогне! надъхан отново, слизам от колата гледам строго в тоя живот на хората помогнах много не получих благодарност а само обиди и когато бях болница нямаше кои да ме види! но няма значение защото това беше преди сега съм променен и съм по суроб разбери преди бях пичага а сега ме наричаш луд абе мърша бягай че се задава моят шут! хората са неблагодарни каквото и да правиш благодарност няма трябва сам да се справиш когато имат нужда че ти счупят телефона а в болница ли си няма да ти донесат и една бонбона!
  19. Благодаря ви за мненията! Оценявам ги без значение дали са лоши или добри все пак това е да искаш мнение трябва да си готов да посрещнеш и лошите и добрите ! относно първият коментар късо е това е само откъс от текста...
  20. Добър ден приятели, Търся текстописец да напише текст за едно рап парче сега ще дам линк за беат-а.. ето линк : http://www.youtube.com/watch?v=wefljsRyW14, Благодаря ви от сега !
  21. Кво мислите за този рап текст ? Видяхте както си седях в заведението Приближи се и ме попита какво ми е мнението Погледнах строго защото си ми ясна И с чиста съвест ти казах че искам да те прасна! Забеляза как, друга ми намига Много се нервира аз ти казах стига Не се притеснявай избрал съм теб, стига Тая вечер моя ще бъде, твоята слива! Ти се успокой и започна да ме целуваш Пред всички други кучки да се надуваш Аз ти казах спри успокой се малко Че ще те оставя и ще бъде много жалко! Ти ме послуша и си седна на дупето След 5 минути каза, ай да ходим на сепарето Отидохме там и ти искаше вафла мура А аз помислих си що не ме хванеш за кура!
  22. пиши във фейс-а на Виктор Даскалов !
  23. Здравей пич харесва ми текста които си написал мисля че има хляб в теб... аз лично се занимавам от много време с рап и търся от доста време текстописец така че ако ти се занимава да пишеш за някои намери ме във Facebook : Виктор Даскалов ще ме намериш ще ти пратя да чуеш някое друго парче и ако ти харесва можеш да пишеш за мен... !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.