zombie Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте. Един приятел е качил видео на едно мое изпълнение с една колежка (По конкретно - Есенен бард фест - Разград). Реших да го споделя с вас. Песента е кавър, променен отчасти, солото малко го смотавам накрая, но пък се надявам да ви хареса. Вероятно ще чуете и бек вокал отзад - тук реши да се включи и един друг участник на този фест, авторът на текста на песента Миг от приказка на Фанданго (излезе ми от главата името му). Стига толкова приказки, гледайте и коментирайте Цитирай
MiroLambov Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Нямам думи просто...Велико е! Марина, очаквам още от вас, гледай да оправдаеш очакванията ми. Продължавайте все така! Цитирай
Басурендер Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Ами Мъри, видеото е малко кофти..появяват се разни фотографи пред камерата и малко дразнят (ама им е простено , като се сетя за прекрасната снимка , която са ти направили) . Много добре се справяте.Мислех си , че снимката е направена по време на солото , където си накланяш главата като някое пиле петручинско. Цитирай
zombie Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 (Редактирано) Хаха, не знам кога е правена снимката, понеже постоянно се навираше по някой фотограф от някоя страна, та се стараех да не ги гледам Относно клипчето , знам, че е с лошо качество, но въпреки това се добива представа мисля Миро, каквото зависи от мен, че се помъча да оправдая очакванията ти Другия четвъртък ще имаме едно участие на коледен бал, ще свирим акустично една коледна песНЯ - пиано, китара и саксофон. Ако се намери някой снимач, може да пусна видео Благодаря за коментарите на всички и ще се радвам да видя още такива (може и критика, не се стеснявайте ) Maрина Редактирано Ноември 26, 2009 от zombie Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Екстра е кавърчето Следващият път - жица Цитирай
kirilp Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Браво бе мацки! Екстра е изпълнението и сте големи симпатяги! Цитирай
synchu Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Много е готино. Има нещо супер чаровно бих казал в акустичните изпълнения. Особено като се вкара желание и душа в пеенето и въобще изпълнението. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) Харесва ми изпълнението, а и честно казано, много ми липсва тази атмосфера на акустични изпълнения в "читалищна" атмосфера - някак си ми връща спомени от края на 80-те и началото на 90-те, когато бях дете. Харесва ми и това, че изпълнението носи красива младежка искреност и няма покварата, която често се забелязва сред днешните тийнейджъри. Хубаво ще е ако успеете да запазите това качество в себе си, защото човекът на изкуството трябва да бъде истински. Естествено, не мога да скрия и удовлетворението си от това, че виждам едно доста красиво момиче с дълга руса коса, което свири на китара . Относно самото изпълнение: -Не мога да чуя и осмисля целия текст, защото е късно и вече ме мързи да анализирам текста, но като подбор на думи, в смисъл на благозвучност, ми звучи съвсем добре. -Струва ми се, че твърде много се повтаря една и съща хармония, макар и да има разлики в мелодията на пеене накрая. Ако обърнете внимание на това за бъдещи песни, в смисъл - все пак да има някакво функционално разделение на отделните части, с цел постигане на някаква степен на контраст, може би ще бъде още по-добре. Ако ти е интересна темата, можеш да попогледнеш учебник по Музикален анализ. Макар че тези,напечатни на български, в общи линии обсъждат класическа музика, мисля, че ще ти е интересно, понеже виждам, че музиката е част от теб и те интересува. -чувам някакъв втори глас(май мъжки) в цялата работа, който не се вижда на видеото. Редактирано Януари 17, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Icarus Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Евтиме, вмного ти е дошла биричката вчера, т'ва е кавър Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) Ткаа е, когато човек не прочита първото мнение. Честно казано, никога не съм го чувал, а предположих, че малко съмнителното Милена е името на пеещото момиче. Е, тези неща ги изключваме . Редактирано Януари 18, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
synchu Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Напра'о разби една от най-добрите песни на Милена. Добре, че не е чела Музикален анализ..... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Добре, че не е чела Музикален анализ..... В интерес на истината аз не знам дали не е чела, а и не знаем дали нямаше да е още по-добре, ако беше. Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Хай да нсъ излагаме повече отколкото е необходимо. Цитирай
Jason Отговорено Януари 20, 2010 Отговорено Януари 20, 2010 Рядко ми се сличва да ми хареса толкова много кавър, честен кръст Мадамите са железни... пък може и за това да ми е харесало толкова много, знам ли... Едно време и на концерт съм я свирил даже сега като се замисля тая песен В заключение - Бравос! Поздрави и със здраве!!! Цитирай
Recommended Posts