gost Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 (Редактирано) TONY това пак е двуполярно нали? Ясно че няма да мина без това двуполярно Иначе едва ли ще ще тръгна да правя тази, защото кото ще правя(купувам двуполярно захранване ) ще е първата за която вече имам елементите. Само кажете дали ще проработи и така... Иначе освен ще гледам да скалъпя двуполярното което Марински даде, предполагам ще свърши работа... Редактирано Ноември 26, 2009 от gost Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 ... Иначе освен ще гледам да скалъпя двуполярното което Марински даде, предполагам ще свърши работа... това е решението. Цитирай
gost Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 Oк само дано да не е много скъп трансформатора... Иначе можете ли да дадете мнение(Парни Валяк и компания) по най - важния въпрос ще тръгне ли, като гледате схемата, защото ако смятате че няма да не почвам въобще има време до събота...? просто не е тествана... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Ако нещо не стане, проблемът няма да е в схемата, а във възможностите на този, който я прави! Цитирай
gost Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 Блогодаря за ясния и точен отговор! Значи това което зависи от схемата, ще тръгне А някой запознат ли е колко би струвал един такъв траф 2x15 ? Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 http://runoffgroove.com/flipster.html По-лесно това.Вместо j201, bf245.Тествано е и лесно. Цитирай
gost Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 Thanks и най-накрая няма двуполярно захранване Ама така или иначе това захранване ще ми трябва в бъдеще, така че ще го направя... А и вече имам елементите за първата схема, така че и нея ще направя, а ако не стане, на тази елементите едва ли са и повече от 2-3 лвл така ще направим и нея... Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 2-3 lv...... хм... повече са ама свирука добре и си заслужава. Цитирай
gost Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 ОК, може. На тази която ще правя бяха толкова и затова предположих че ще е някъде там... Цитирай
gost Отговорено Ноември 27, 2009 Автор Отговорено Ноември 27, 2009 (Редактирано) Реших да направя схемата която даде колегата и е изпитана. Само един проблем тези потенциометри които са за бас и среди по 1 мега ом никъде нямат... Как си ги намерил? Само те ми липсват... П.п Колега сори не бяха 2-3 лвл бяха 5 P.S 2 В магазина ме забиха с въпроса малки или големи тримери, взех малки дано да свършат работа... Редактирано Ноември 27, 2009 от gost Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Ами за пловдив не знам от къде да ги намериш... За варна, шумен и софия знам. http://constructor.bg/shop/advanced_search...876fdb57f3cdf98 Тримерите - малки по-добре.Още по-добре капсуловани, малки.Потовете може и линейни.А до сега частите са ти 5лв, но с евтините транзистори и без букси, он/оф суитч, кутия и много други Ето и семпли: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=62611&hl= Цитирай
gost Отговорено Ноември 27, 2009 Автор Отговорено Ноември 27, 2009 Тенкс ще потърся в още три магазнина и ако няма от тоя сайт, ама много скъпи бе аз взех другите по 40 стотинки ама карай да върви. Иначе тези семпли с кой транзистор са, защото аз помислих че ми казваш бф245 щото просто другия не се намира в България, ако другия не беше много по скъп нямаше проблем(много = за 4-те не повече от 4-5 лева...) Иначе си взех букси(букси предполагам двата женски жака имаш предвид) остава он/оф суича и кутия ама то ще е за лична употреба и няма да е нещо впечатляващо(кутията) Утре почвам, само дано да намеря потенциометрите, ама имаме тука Млад Конструктор и трябва да има. А иначе аз как да ги разбера моите потове които ми дадоха какви са, ама след като може и линейни няма значение... П.п Би ли ме информирал колко са транзисторите(j201)ако си ги правил с тях де поне като правим нещо да е хубаво... Цитирай
gost Отговорено Ноември 27, 2009 Автор Отговорено Ноември 27, 2009 Абе за тези тримери, няма ли да ми трябва осцилоскоп за да се настроят? Цитирай
Recommended Posts