M_Chavalinov Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Здравейте на всички! Искрено съжалявам ако има вече такава тема но не можах да я намеря... Проблема е следния... Баща ми има една стара акустична китара... Може би е на около 40-50 годинки... Преди около половин година аз се зарекох да се науча да свиря... Дрънкане по цял ден... Акорди.. минори.. мажори.. и стана така, че свирих на една друга китара с метални струни... Моята (на баща ми) китарата бе с пластмасови... Та свалям аз струните и магарено буквално се разпадна... Изрони... Питах в 3 музикални магазина и все ми казват, че нямат... За такова става въпрос... http://img524.imageshack.us/img524/4965/s5001666hn9.jpg http://www.promusicaustralia.com/guitar/AR...s/ak_35_48_.jpg Моля, ако някой знае от къде мога да си набавя гореспоменатото магаре, нека ми каже. Ще съм му/и много благодарен. Поздрави Марто. Цитирай
Get off Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 Не съм виждал да се продават. Пробвай да си направиш. Например от линийка. Успех! Цитирай
Yves Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 Одеве гледах в британския ибей същите за по 10-20 лв По тукашните магазини 'ич и не се надявай да намериш нещо по-специфично, а дори и да го намериш цената ще те накара да си прережеш гърлото... Цитирай
M_Chavalinov Отговорено Ноември 23, 2009 Автор Отговорено Ноември 23, 2009 (Редактирано) Мислих с линийка, но това нещо е дебело 2 - 2.5 милиметра... линйката е тънка... Да залепя 2 линийки заедно? Ще се рова в Е-бейя благодаря! Редактирано Ноември 23, 2009 от M_Chavalinov Цитирай
badValue Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 (Редактирано) гледах ценовата листа на капъша... магаренце за найлонова.... 5-10лв Редактирано Ноември 23, 2009 от badValue Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 Простете лиричното отклонение , но заглавието ми прозвуча като "Сливи за смет" Цитирай
M_Chavalinov Отговорено Ноември 24, 2009 Автор Отговорено Ноември 24, 2009 (Редактирано) Простете лиричното отклонение , но заглавието ми прозвуча като "Сливи за смет" Хаха Прав си Направих си магаре! Ура! 2 Залепени една за друга линийки станаха точно 3мм Е... и малко пилене Благодарско на отзовалите се! Редактирано Ноември 24, 2009 от M_Chavalinov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Добре... Капъша продава хубави за 5 лв. Но пък е голяма играчка да разлепиш старото(ако проблемът ти е с дървената част) и да залепиш ново. Само НЕ СЛАГАЙ МЕТАЛНИ СТРУНИ НА КИТАРАТА. Шансът да я повредиш веднага е 30%, а шансът да я повредиш след време - 80%. Класическите китари са предназначени за найлонови струни, които имат значително по-малък опън от металните. Цитирай
vankis Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Абе 1,50 струват до Фиохармонията магаретата и двете. Аз си взех. Добри са. Цитирай
gro Отговорено Август 15, 2016 Отговорено Август 15, 2016 къде е това "до филхармонията"? Ако искам да ползвам метални струни какво магаре (горно) да сложа? Цитирай
Recommended Posts