Jump to content
Българският форум за музиканти

M_Chavalinov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от M_Chavalinov

  1. Привет на всички! преди 2 дни си купих електическа китара Factor new line (2ра ръка) , и се мъча да я настроя но така и не успявам! Когато натроя 1ва струна и започна 2ра, 1ва се отпуска, финно настройвам и 2те и преминавам към 3та, но когато приключа с нея 1вите 2 имат 1/2 тон отклонения... Така е и с 4та, 5та и 6та... Моля ви за някой съвет... 1ва китара ми е (електрическа де...) и много ми се свири!
  2. Хаха Прав си Направих си магаре! Ура! 2 Залепени една за друга линийки станаха точно 3мм Е... и малко пилене Благодарско на отзовалите се!
  3. Мислих с линийка, но това нещо е дебело 2 - 2.5 милиметра... линйката е тънка... Да залепя 2 линийки заедно? Ще се рова в Е-бейя благодаря!
  4. Здравейте на всички! Искрено съжалявам ако има вече такава тема но не можах да я намеря... Проблема е следния... Баща ми има една стара акустична китара... Може би е на около 40-50 годинки... Преди около половин година аз се зарекох да се науча да свиря... Дрънкане по цял ден... Акорди.. минори.. мажори.. и стана така, че свирих на една друга китара с метални струни... Моята (на баща ми) китарата бе с пластмасови... Та свалям аз струните и магарено буквално се разпадна... Изрони... Питах в 3 музикални магазина и все ми казват, че нямат... За такова става въпрос... http://img524.imageshack.us/img524/4965/s5001666hn9.jpg http://www.promusicaustralia.com/guitar/AR...s/ak_35_48_.jpg Моля, ако някой знае от къде мога да си набавя гореспоменатото магаре, нека ми каже. Ще съм му/и много благодарен. Поздрави Марто.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.