Mike_MnD Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Преди да ми кажете, че евтитни са шит знам го. Търся такива по две причини: 1. Имам по-малък брат дето единственият музикален инструмент, към който проявява интерес (и то заради игра - rock band и тн.) е барабани 2. Аз пък бих ги ползвал да си правя разни дръм тракове, и за да не почупа клавишите на синт-а както и да не си играя на кликомания, ще си ги вкарвам по-лесно (то не че съм барабинст де и ще ги измислям некви сложни, но каквито и да ги измислям все ще мога да си ги изсвиря ) Ta идеята ми е да си взема нови първо погледнах на yamaha, но най-евтините при тях са 1300лв - DTXplorer видях из нета, че има по евтини от марка ION, която не видях на сайта на protechnic-a Та въобще какъв е най-евтиният такъв вариант, да кажа че наистина знам че са шит въпроса, че ония дето вървят в комплект с играта излаит около 200лв. и са наистина шит, но стават за играта пък си мисля, че и на евтините електрони ще са по добри от тия (играчките) въпроса е само да изкрват MIDI. Та ако някой има впечатления или знае марки, модели и тн. нека да сподели Цитирай
Prodrummer Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 Мидито защо ти е задължително? Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 btw и аз се интересувам от електронни барабани. И също държа да има миди аут, че да мога да контролирам семплите от Reason-a примерно А и искам да се науча да свиря на барабани. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Ноември 23, 2009 Автор Отговорено Ноември 23, 2009 Мидито защо ти е задължително? Ами универсално е, и една игра дето е със сигурност приема миди сигнали т.е. мога да си я играя със синтезатора или с клавиетурата, ма е неудобно и неприятно. Цитирай
geni2x Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Някой скоро продаваше тук Roland HD1 за 700-800 лв. това е добра играчка за твоите цели. Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Един пиятел продава някакви Алесис за 1000 лв. , ма незнам подробности.За миди и т.н. е такива са. Цитирай
geni2x Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 (Редактирано) roland-a няма midi !!! Q: Can we play the HD-1 to make sounds of an external sound module or control the HD-1 sound module by the external MIDI device through MIDI? A: The V-Drums Lite HD-1 only has a MIDI Out. Therefore, you can play the HD-1 to control the external MIDI sound module, while you can not control the sound of the HD-1 with using the external MIDI device. така пише в сайта им... Редактирано Ноември 24, 2009 от geni2x Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Съдейки по описанието ти, мисля че и drumpad ще ти свърши работа около 500лв ще ти излезне. Имал съм подобен и за любители е доста добра опция. Цитирай
Prodrummer Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 (Редактирано) Извинявам се за подвеждането!!! Объркал съм се! Роланд HD 1 имат миди аут! Аз свиря на такива ама никога не съм го ползвал за записи и даже съм забравил НО, трябва да знаеш че педала за касата е изключително неудобен! Много зор се правят по бързите и малко по сложни неща от единици и тук таме двойка! Редактирано Ноември 25, 2009 от Prodrummer Цитирай
Mike_MnD Отговорено Ноември 26, 2009 Автор Отговорено Ноември 26, 2009 Мерси, на всички за отговорите. Мисля, че се ориентирах, иначе дръмпад-а наистина като цена е функции за случая най-отива, но някак си сравнение с другите сетово ми изгежда леко сбит и не толкова удобен, пък и самите падове ми се струват мънички. Та при първа възжможност ще ходя да ги тесватм в някой магазин. Цитирай
Recommended Posts